Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το βραδινό τόπλες μπάνιο και η αινιγματική δήλωση
Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το βραδινό τόπλες μπάνιο και η αινιγματική δήλωση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το βραδινό τόπλες μπάνιο και η αινιγματική δήλωση

Με ρομαντική και σέξι διάθεση βουτάει στη θάλασσα. Πού βρισκόταν ο Snik;

Όπως πέρσι έτσι και φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τις καλές της φίλες, Έλενα Χριστοπούλου και Βασιλική Ρούσσου, στις Κυκλάδες. Οι τρεις τους χαλαρώνουν αυτές τις μέρες στα Κουφονήσια ενώ δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο αγαπημένος της Ηλιάνας, Snik, μέχρι πριν από λίγες μέρες βρισκόταν στην Αθήνα και μάλιστα πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο Just The 2 Of Us. Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, ο καλλιτέχνης είναι ήδη μαζί με τη σύντροφό του ενώ σήμερα δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram story στο οποίο δείχνει να βρίσκεται σε ένα σκάφος.

Η ανάρτηση, ωστόσο, της Ηλιάνας πριν από λίγα λεπτά μας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου τη βλέπουμε με ρομαντική και σέξι διάθεση να αποχωρίζεται το λευκό της φόρεμα και να βουτάει για βραδινό μπάνιο στη θάλασσα. Το ποιος τραβάει το βίντεο δεν το γνωρίζουμε αλλά η δήλωση της στη λεζάντα – ίσως – “τα λέει όλα”.

“Ένα από τα καλύτερα βράδια της ζωής μου”, έγραψε…

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα από τα καλύτερα βράδια της ζωής μου ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις