Ιωάννα Μαλέσκου: Πιο καλοκαιρινή από ποτέ, ποζάρει για το ΟΚ! και αποκαλύπτει το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει  για τον έρωτα
Ελλάδα

Ιωάννα Μαλέσκου: Πιο καλοκαιρινή από ποτέ, ποζάρει για το ΟΚ! και αποκαλύπτει το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα

Ιωάννα Μαλέσκου: Πιο καλοκαιρινή από ποτέ, ποζάρει για το ΟΚ! και αποκαλύπτει το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει  για τον έρωτα

Τα backstage πλάνα από τη φωτογράφισή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το πρόσωπο που θα φιλοξενήσει στο εξώφυλλό του το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 29 Μαΐου με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Δροσερή, άκρως καλοκαιρινή και σέξι, η παρουσιάστρια του Love  it πόζαρε στον φακό του Δημήτρη Σκουλού και έφερε το καλοκαίρι με τα μαγιό που επιμελήθηκαν ο Ηλίας Μιχαλόλιας και ο Χάρης Γκοτζαμανίδης για αυτή τη φωτογράφιση.

Η Ιωάννα μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη σε όλα ακόμα και για την προσωπική της ζωή.

Προηγουμένως απάντησε στο μίνι backstage βίντεο του περιοδικού που θα σας δώσει μια δροσιστική γεύση από αυτό που έρχεται!

Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός για εκείνη καθώς έχει γεννηθεί στις 14 Φεβρουαρίου, τόσο που έχει φύγει να πάει σε άλλη χώρα για χάρη του!

«Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή» λέει για το Love it και φυσικά θα τη βλέπουμε και του χρόνου στην ίδια εκπομπή διότι αγαπά την επικοινωνία με τον κόσμο.

Της λείπει η Κρήτη, τα στέκια της και οι φίλοι της στο νησί όπως αποκαλύπτει.

https://streamable.com/ottayv