Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Μιλούν για το αγοράκι που περιμένουν, τη διαφορά ηλικίας τους αλλά και την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Ελλάδα

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Μιλούν για το αγοράκι που περιμένουν, τη διαφορά ηλικίας τους αλλά και την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Μιλούν για το αγοράκι που περιμένουν, τη διαφορά ηλικίας τους αλλά και την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό ΟΚ!

Στον Γιώργο Πράσινο και το περιοδικό ΟΚ! μίλησαν η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό και όπως αποκάλυψαν περιμένουν αγοράκι.

Τι είπαν για τη σχέση τους, τη διαφορά ηλικίας τους, τη γνωριμία τους αλλά και την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Πώς γνωριστήκατε;

Τζίμης: Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι του 2015 σε ένα μαγαζί όπου ήμουν συνέταιρος στη Βάρκιζα, το Sundara. Η Ιωάννα εργαζόταν στην υποδοχή και αμέσως με εντυπωσίασε με την ομορφιά της.

Ιωάννα: Πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να πάρω την απόφαση να βγούμε. Με τρόμαζε ίσως το γεγονός ότι ο Τζίμης εργαζόταν νύχτα, έλεγα «μην μπλέξω». (Γελάει.) Κάπου συναντηθήκαμε τον χειμώνα, μιλήσαμε και είδα ότι η επιβλητική του παρουσία δεν είχε καμία σχέση με την ενδιαφέρουσα αλλά και ευαίσθητη προσωπικότητά του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με πολλά ψυχικά χαρίσματα και εκεί μαλάκωσα κι εγώ.

Τζίμης: Σύντομα ήρθε το πρώτο μας ραντεβού. Πρώτα βγήκαμε με κοινούς φίλους και τη δεύτερη φορά πήγαμε για φαγητό στο Κολωνάκι. Έκτοτε είμαστε συνεχώς μαζί.

Ιωάννα: Ήρθε αβίαστα η σχέση. Αρχίσαμε να δενόμαστε περισσότερο.

Τζίμης: Ασφαλώς υπήρχαν και εντάσεις, δεν είναι όλα ρόδινα σε μια σχέση. Όμως, ο καθένας έκανε υποχωρήσεις και άφησε χώρο στον άλλο.

Ιωάννα: Ακριβώς. Αφιερώσαμε χρόνο μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας. Τον τρίτο χρόνο της σχέσης μας, αρχές του 2019, συγκατοικήσαμε. Εκεί νιώσαμε πια ασφάλεια.

Ιωάννα, εσύ είσαι 30 και ο Τζίμης 47. Πώς αντιμετωπίζεις αυτή τη διαφορά ηλικίας;

Ιωάννα: Έχουμε 17 χρόνια διαφορά, αλλά νομίζω πως δεν φαίνεται ούτε εμφανισιακά ούτε στην καθημερινή μας σχέση. Ο Τζίμης είναι πολύ ενεργητικός, δεν κάθεται στιγμή, αθλείται, έχει όρεξη να βγούμε και να ξενυχτήσουμε. Οφείλω να σου πω πως εκείνος με βοήθησε αρκετά, με παρακινεί. Δεν είναι ο βαρύς άντρας που δεν θέλει να κάνει τίποτα. Είναι από εκείνους τους άντρες που δεν βαριέσαι ποτέ.

Τζίμης: Και εγώ νομίζω πως δεν φαίνεται στη σχέση μας αυτή η διαφορά ηλικίας. Καμιά φορά οι φίλοι με πειράζουν και μου λένε «χτύπησες το μικρό». (Γελάει.)

Ιωάννα, πώς του ανακοίνωσες ότι είσαι έγκυος;

Ιωάννα: Ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και είχα πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ο Τζίμης κοιμόταν και πήγα και τον ξύπνησα. «Αγάπη μου, το τεστ βγήκε θετικό» του είπα καθώς τον ξυπνούσα.

Τζίμης: Εγώ νόμιζα πως έκανε το τεστ του κορονοϊού. Αλλά όταν μου είπε «είμαι έγκυος», την αγκάλιασα και τη φίλησα. Ήταν το πιο ωραίο ξύπνημα της ζωής μου.

Ιωάννα: Αμέσως ο Τζίμης πήρε τον γιατρό μας και του είπε «είμαστε έγκυος!». (Γελάει.) Ο Τζίμης είναι από τους άντρες που δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να πάω μόνη μου στον γιατρό. Με προσέχει, δεν με αφήνει να κουράζομαι. Πήγαμε κατευθείαν στο ΙΑΣΩ, όπου μας επιβεβαίωσαν ότι είμαι έγκυος και έκανα τον πρώτο υπέρηχο.

Τζίμης: Η Ιωάννα είχε συμπληρώσει τον πρώτο μήνα της κύησης και ακούσαμε την καρδούλα του παιδιού.

Ιωάννα: Εκείνη τη στιγμή κοιταχτήκαμε στα μάτια. Ο Τζίμης βούρκωσε. Ήμασταν και οι δύο σαστισμένοι. Τότε συνειδητοποίησα ότι θα αποκτήσουμε μωρό.

Έχεις εύκολη εγκυμοσύνη;

Ιωάννα: Σίγουρα δεν είναι δύσκολη. Ωστόσο, αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού. Είναι όμως και αρκετά ψυχοφθόρο, καθώς έχεις να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τη διαδικασία προσαρμογής του οργανισμού σου, τις αδιάκριτες ερωτήσεις του κόσμου, τα ορμονικά αλλά, κυρίως, τους φόβους.

Ποιο είναι το φύλο του μωρού;

Ιωάννα: Περιμένουμε αγοράκι! Και θα πάρει το όνομα του πατέρα του Τζίμη, στον οποίο είχα και ιδιαίτερη αδυναμία.

Τζίμης: Φώτης Σταθοκωστόπουλος.

Ο πατέρας σου, Τζίμη, «έφυγε» πριν από έναν χρόνο.

Τζίμης: Ναι, είναι μια τεράστια απώλεια για μένα. Μου έλειψε πραγματικά, όπως μου λείπει κάθε μέρα από τότε.

Πώς ήταν ως πατέρας;

Τζίμης: Ήταν ένας υπέροχος πατέρας. Μας έδωσε πολλή αγάπη στον αδελφό μου και εμένα. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος που μας μετέδωσε τις αρχές του. Κάθε φορά που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν λίγο άκεφος, τον θυμάμαι να λέει: «Είσαι δύο μέτρα άντρας, υγιής, μια χαρά. Γιατί στενοχωριέσαι;». Νομίζω πως έχω συνεχώς στο μυαλό μου αυτή την κουβέντα του. Θα προσπαθήσω να γίνω ένας καλός πατέρας και σίγουρα θέλω να είμαι παρών στη ζωή του παιδιού μου. Να είμαι ένας full time πατέρας. Θυμάμαι ότι μου έλεγε «μην αγχώνεσαι, είμαι πάντα πλάι σου». Μου λείπει πια αυτή του η κουβέντα. Έτσι θέλω να είμαι κι εγώ. Δίπλα στον γιο μου.

Ήσουν στον κύκλο του My Style Rocks που παρουσίαζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σωστά;

Ιωάννα: Ναι, και νομίζω πως είχαμε συμπαθήσει η μία την άλλη από την πρώτη στιγμή. Αμέσως νιώσαμε μια οικειότητα. Υπήρχε μια χημεία που συνεχίστηκε και μετά το παιχνίδι.

Και τώρα –σύμπτωση– εκείνη έχει δεσμό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ξάδελφο του Τζίμη.

Ιωάννα: Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι, που κάναμε παρέα, ήρθε στο προσκήνιο αυτό το ειδύλλιο και χάρηκα πολύ.

Λένε ότι θα έχουμε κι άλλα γεννητούρια στην ευρύτερη οικογένεια Σταθοκωστόπουλου.

Τζίμης: Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά.

Ιωάννα: Ας αρκεστούμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Βασίλη και την Κωνσταντίνα.