Joanne: «Βαριέμαι πολύ εύκολα. Η ψυχοσύνθεση μου συνεχώς αλλάζει και έχω την τάση να ξεσπάω στα μαλλιά μου»
Ελλάδα

Joanne: «Βαριέμαι πολύ εύκολα. Η ψυχοσύνθεση μου συνεχώς αλλάζει και έχω την τάση να ξεσπάω στα μαλλιά μου»

Joanne: «Βαριέμαι πολύ εύκολα. Η ψυχοσύνθεση μου συνεχώς αλλάζει και έχω την τάση να ξεσπάω στα μαλλιά μου»

Η επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision

Τη Joanne τη γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό σόου The Voice, από το οποίο μάλιστα βγήκε και νικήτρια εκπροσωπώντας την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο okmag.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον λόγο που αλλάζει συνεχώς τα μαλλιά της, το τραγούδι που είχε ετοιμάσει για τη Eurovision αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Σε πρωτογνωρίσαμε με ξανθά μαλλιά, έπειτα με έντονο μπλε και τώρα είσαι καστανή. Έχει να κάνει με τη φάση στην οποία βρίσκεσαι κάθε φορά;

Η αλήθεια πως μέσα σε δυο χρόνια έχω κάνει δραστικές αλλαγές. Νομίζω πως σε κάθε κοπέλα ένα μεγάλο μέρος του ψυχισμού μας ξεσπάει στα μαλλιά μας. Σίγουρα για μένα οι αλλαγές συμβαδίζουν με την φάση στην οποία βρίσκομαι. Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να αλλάζω συχνά χρώματα, κουρέματα και στυλ αναλόγως με το πώς αισθανόμουν. Βαριέμαι πολύ εύκολα και θέλω συνέχεια κάτι διαφορετικό, νιώθω ότι η προσωπικότητα μου είναι πολύπλοκη και ίσως λίγο τρελή, εξ ου και το μπλε και ακριβώς μετά ένα ήσυχο γήινο κάστανο. Προσπαθώ πλέον να τα κρατάω για ένα χρονικό διάστημα, τύπου του ενός χρόνου σε μια απόχρωση. Αν μπορούσα θα τα άλλαζα κάθε μέρα να είμαι ειλικρινής. Η ψυχοσύνθεση μου συνεχώς αλλάζει και έχω την τάση να ξεσπάω στα μαλλιά μου που για μένα είναι ένας καμβάς συναισθημάτων.

Πρόσφατα, ανέβασε στο TikTok σου το κομμάτι το οποίο κατέθεσες πέρυσι για τη Eurovision. Είναι για σένα όνειρο αυτός ο μουσικός διαγωνισμός;

Ανέβασα πριν λίγες μέρες μια πιο ακουστική εκδοχή του “Remedy”, σε σχέση με αυτό που είχαμε δημιουργήσει αρχικά. Αυτό το κομμάτι σημαίνει πολλά για μένα, προς το παρόν έχω ανεβάσει μόνο το ρεφρέν αλλά αυτό το κομμάτι έχει πολύ όμορφα κουπλέ με υπέροχο στίχο που με αγγίζουν κάθε φορά που τα ακούω. Εννοείται πως κάποια στιγμή θα το μοιραστώ ολόκληρο με τον κόσμο, δουλέψαμε πολύ για αυτό το κομμάτι και το αγάπησα όσο δεν φαντάζεσαι. Το να καταφέρω κάποια στιγμή να εκπροσωπήσω είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο σε αυτόν τον μουσική θεσμό είναι όνειρο ζωής, θα το ήθελα παρά πολύ και σύντομα, ίσως και του χρόνου, θα το ξαναπροσπαθήσω. Παράλληλα είμαι της άποψης ότι όλα θα έρθουν στον καιρό τους και πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται, οπότε δεν αγχώνομαι ούτε στεναχωριέμαι με την όποια απόρριψη. Απλώς δουλεύω και δημιουργώ.

Θα ακολουθούσες τα δικά τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής;

Η αλήθεια είναι πως προς το παρόν θέλω να αφοσιωθώ στην μουσική μου πορεία και να τα καταφέρω σε αυτό το κομμάτι όσο καλύτερα μπορώ. Δεν ξέρω αν το θέατρο και η υποκριτική είναι τόσο για μένα, μου φαίνεται πολύ δύσκολο, κάποια στιγμή ίσως το τολμήσω και το δοκιμάσω γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Βέβαια θα ήθελα παρά πολύ να κάνω μιούζικαλ το οποίο τα συνδυάζει και τα δυο και πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε. Θα ήθελα πολύ να κολυμπήσω σε αυτά τα νερά!

Για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη, επισκεφθείτε το okmag.gr