Καίτη Φίνου: «Με δύο συντρόφους μου που είχα αποβάλει το παιδί τους σήμερα λέω ευτυχώς που συνέβη»
Ελλάδα

Καίτη Φίνου: «Με δύο συντρόφους μου που είχα αποβάλει το παιδί τους σήμερα λέω ευτυχώς που συνέβη»

Καίτη Φίνου: «Με δύο συντρόφους μου που είχα αποβάλει το παιδί τους σήμερα λέω ευτυχώς που συνέβη»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού και η αναφορά της στο bullying που έχει δεχτεί στο θέατρο

Η Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και το bullying που έχει δεχτεί στο θέατρο.

Ισχύει ότι ένα από τα πρόσωπα που κατηγορούνται σας κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν;

Ναι και ήμουν και μεγάλη. Ήμουν 46-47 ετών και έμεινα με το θράσος του και τη γλοιώδη συμπεριφορά του. Όταν έγινε το μπαμ, αμέσως είπα κοίτα τι έκανε στα κοριτσάκια. Γενικά τον αντιπαθούσα πάντα και ήταν είναι και θα είναι ο πιο γλοιώδης συνάδελφος. Τώρα καταλαβαίνω και για ποιον λόγο μίλησαν τώρα αυτά τα κορίτσια. Εγώ όταν είχα βιαστεί, δεν με πίστεψε ούτε η μητέρα μου. Δεν είχα βιαστεί ακριβώς, απόπειρα βιασμού ήταν. Ήμουν 16 ετών και θέλω να πω ότι το κράτησα μυστικό για πολλά χρόνια. Δυστυχώς υπάρχει και σήμερα αυτός ο νόμος της σιωπής.

Αυτός ήταν και ο λόγος που κρατήσατε κρυφό το ότι κάνατε έκτρωση;

Ήμουν ανήλικη και δεν το είχα πει σε κανέναν. Το αποκάλυψα όταν έφυγα από το σπίτι μου. Με 2 συντρόφους μου που είχα αποβάλει το παιδί τους, σήμερα λέω ευτυχώς που συνέβη γιατί δεν άξιζαν να υπάρχουν στη ζωή μου. Πληγώθηκα αλλά είπα ότι θα κάνω ξανά παιδί.

Βullying και γενικά κακοποιητική συμπεριφορά είχατε συναντήσει στο θέατρο;

Ναι, βέβαια συνάντησα. Κάποιος υπερασπίστηκε τον Κύριο Κιμούλη και θέλω να πω ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές είναι πλέον απαράδεκτες. Κάποτε εμείς νομίζαμε πως ήταν απόλυτα φυσιολογικό να μας βρίσει ο σκηνοθέτης και ας μας πονούσε και ας κλαίγαμε.

Ο Δαλιανίδης μιλούσε πολύ άσχημα στους ηθοποιούς, αλλά είχε έναν τρόπο να το ισορροπεί όλο αυτό. Ήξερε μετά πώς να σε αγκαλιάσει, ενώ λίγο νωρίτερα σου είχε κάνει κομμάτια τον ψυχικό σου κόσμο. Δεν ήταν τίποτα για εμάς το bullying τότε αλλά σαφώς δεν σήκωσε κανένας χέρι.

Θυμάμαι μία κωμική ηθοποιός κάποτε με κυνήγησε με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, τα οποία είχαν αγκάθια πάνω. Θέλαμε να της κάνουμε πλάκα με 2 ακόμη ηθοποιούς και της τα πρόσφερα με πιπέρι. Με πήρε στο κυνήγι.