Καίτη Γαρμπή: «Το σωστό είναι να παίρνεις θέση, υπάρχουν προβλήματα. Οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν καταλαβαίνω γιατί»
Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή: «Το σωστό είναι να παίρνεις θέση, υπάρχουν προβλήματα. Οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν καταλαβαίνω γιατί»

Καίτη Γαρμπή: «Το σωστό είναι να παίρνεις θέση, υπάρχουν προβλήματα. Οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν καταλαβαίνω γιατί»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού

Ποδαρικό στη Ναταλία Γερμανού για τη νέα σεζόν έκανε η Καίτη Γαρμπή.

Ανήκει στους καλλιτέχνες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι όχι μόνο για το ταλέντο της αλλά και για τον χαρακτήρα της.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει είδωλο στο Twitter που την προσκυνάει σε κάθε της δήλωση. Και αυτό γιατί η ίδια δεν φοβάται να παίρνει θέση σε θέματα που απασχολούν και να εκφέρει την άποψή της – και μάλιστα καυστική αρκετές φορές.

«Το λατρεύω το Twitter, μ΄αρέσει η σπιρτάδα του, και ότι ο καθένας λέει την άποψή του χωρίς φόβο και πάθος, όπως και εγώ. Δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους και αφού δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους θα καταθέσω αυτό που θέλω και θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει».

«Οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν το καταλαβαίνω. Ζούμε σε αυτή την κοινωνία, υπάρχουν προβλήματα, τι κάνουμε εμείς; Διαφημίζουμε μόνο το καινούριο μας τραγούδι; Το σωστό είναι να παίρνεις θέση».

«Είναι πολλοί λίγοι οι άνθρωποι που με ενδιαφέρει η γνώμη τους. Ας πουν το χειρότερο για εμένα, σκασίλα μου».

Στο θέμα δύσκολων συνεργασιών αποκάλυψε πως ποτέ δεν αφήνει τα πράγματα να ξεφύγουν και αναζητεί τη λύση στο πρόβλημα.

«Είμαι καλός άνθρωπος, το λύνω το θέμα, δεν το αφήνω να ξεφύγει» είπε χαρακτηριστικά.

Με τον Διονύση Σχοινά παραμένει το ίδιο ερωτευμένη όπως όταν πρωτογνωρίστηκαν και μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι τον ζηλεύει.

Ο γιος της είναι η αδυναμία της και μοιάζει σε αρκετά χαρακτηριστικά σε εκείνη. Για παράδειγμα είναι το ίδιο τολμηρός και το απέδειξε και στα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

«Ο Διονύσης είναι ο πιο σοβαρός καλλιτέχνης που έχω γνωρίσει, ήθελε στο ξεκίνημα του Δημήτρη να μην βγει στην Τεχνόπολη για να μελετήσει και να είναι έτοιμος. Το παιδί είναι Καιτούλα τι να μελετήσει; Βγήκε το παιδί τρέμοντας αλλά βγήκε, πήρε το βάπτισμα και από εκεί και πέρα ήταν όλα πιο εύκολα».

«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει» είπε γελώντας.