Κατερίνα Καραβάτου: «Απέχω πάρα πολύ από το να ξαναπαντρευτώ»
Ελλάδα

Κατερίνα Καραβάτου: «Απέχω πάρα πολύ από το να ξαναπαντρευτώ»

Κατερίνα Καραβάτου: «Απέχω πάρα πολύ από το να ξαναπαντρευτώ»

Η υποδειγματική σχέση που έχει κρατήσει με τον Κρατερό Κατσούλη μετά το διαζύγιο και η παρουσίαση του My Style Rocks

Για την απόφαση που πήρε να αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη.

Πώς προέκυψε η παρουσίαση του My Style Rocks;

Είχα έρθει κοντά σε κάποια άλλα πράγματα και, όταν μου τηλεφώνησαν από τον ΣΚΑΪ, δεν φαντάστηκα ότι θα μου πρότειναν αυτή την εκπομπή. Όταν μου ζήτησαν να παρουσιάσω το σόου, η αλήθεια είναι ότι πήγα απορημένη και επιφυλακτική. Όταν αναλαμβάνεις να κάνεις κάτι που δεν το έχεις ξανακάνει, είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση.

Όταν αυτό συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια που δουλεύω σε ένα πολύ συγκεκριμένο είδος στην τηλεόραση, χρειάζεται μελέτη και προσπάθεια, να αφουγκραστώ καινούργια πράγματα, να αναπτύξω νέου είδους δεξιότητες, να ανακαλύψω μέσα μου πράγματα που μπορεί να υπήρχαν αλλά και όχι. Βρήκα την ιδέα πολύ ενδιαφέρουσα και αποφάσισα να το κάνω.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και τις καλές σχέσεις που διατηρούν για χάρη των παιδιών τους.

Η σχέση που έχετε με τον Κρατερό μετά το διαζύγιο είναι υποδειγματική.

Είναι θέμα προσπάθειας, με πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο τρόπος μας.

Εκτός από την καριέρα και τη μητρότητα, έχεις σκεφτεί να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου σε προσωπικό επίπεδο;

Με τον τρόπο που το λες, να βάλω ένα πλάνο στη ζωή μου αν ήθελα να ξαναπαντρευτώ, όχι. Απέχω πάρα πολύ από αυτό. Φυσικά θα ήταν όμορφο ένας άνθρωπος να έχει έναν σύντροφο δίπλα του, να έχει μια αγκαλιά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει.

Αλλά νομίζω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα έρχονται στη ζωή μας όταν είμαστε ανοιχτοί και έτοιμοι.