Ελλάδα

Κατερίνα Λιόλιου: “Δυσκολεύομαι να κάνω σχέση… Ψάχνω συντροφικότητα”

Κατερίνα Λιόλιου: “Δυσκολεύομαι να κάνω σχέση… Ψάχνω συντροφικότητα”

Η κατάθλιψη στην καραντίνα και ο λόγος που ονόμασε τον γάτο της Πάριο

Η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίστηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την ενασχόλησή της με το τραγούδι αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην καραντίνα.

Στα 6 χρόνια που βρίσκεται στις πίστες έχει συνεργαστεί με πλήθος καταξιωμένων καλλιτεχνών που την ξεχώρισαν για το ταλέντο και τον χαρακτήρα της.

“Έχω συνεργαστεί με τον αφρό της ελληνικής δισκογραφίας. Με τον Αντώνη Ρέμο, τον Νίκο Βέρτη, τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Σάκη Ρουβά”, είπε.

https://streamable.com/trt5z8

Τη γνωρίσαμε μέσα από το The Voice που εντυπωσίασε με τη φωνή της και έκτοτε έχει δει τις μετοχές της να εκτοξεύονται στον χώρο της showbiz. Πως σχολιάζει η ίδια την πορεία της;

“Δουλεύω με τη φιλοσοφία σκαλοπάτι – σκαλοπάτι. Νιώθω ότι έρχεται η ώρα να βγάλω και το τραγούδι που θα έχω την ολική αποδοχή γιατί η σκληρή δουλειά ανταμείβεται.

“Δεν με νοιάζουν οι πολλές προβολές στο Youtube. Εγώ θα ευχαριστηθώ και θα χαρώ όταν περάσουν κάποιοι χρόνια και μπορώ να γεμίζω όλο το χρόνο σε ένα μαγαζί με δικά μου τραγούδια. Αλλά στο λαϊκό ρεπερτόριο που είμαι εγώ αργεί να έρθει αυτό γιατί θέλει χτίσιμο”.

Από ποιες γυναικείες λαϊκές φωνές έχει επηρεαστεί;

https://streamable.com/ti0l6a

Οι γονείς της μένουν στη Θεσσαλονίκη και παρά την απόσταση τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα καθώς όπως παραδέχεται το επάγγελμα που έχει ακολουθήσει δεν ανήκει στα πιο εύκολα.

“Πιστεύω ότι αυτή η δουλειά είναι τη μία μέρα κλάμα την άλλη γέλιο. Έχει ακραίες έχει ακραίες ψυχολογικές αλλαγές. Δεν υπάρχει μία ισορροπία. Ή θα είσαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος ή θα τρως μία μεγάλη απογοήτευση”.

Την περίοδο της καραντίνας την πέρασε μόνη της στο σπίτι και όπως εξομολογήθηκε ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για εκείνη που δεν μπορούσε να διαχειριστεί γι΄αυτό και κατέφυγε στη βοήθεια ειδικού.

“Από το σχήμα μου κόλλησαν όλοι από κορονοϊό. Θορυβήθηκα. Έκανα το τεστ, βγήκε αρνητικό αλλά μπήκα σε εθελοντική καραντίνα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές στην καραντίνα. Έπαθα κανονική κατάθλιψη. Δεν είχα όρεξη να βγω ούτε για 40 λεπτά να τρέξω”.

“Ξεκίνησα ψυχανάλυση. Έπαιρνα την ψυχολόγο μου FaceTime γιατί ένιωσα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Το έζησα πάρα πολύ δύσκολα”.

Ευχάριστη νότα στο δυσοίωνο σκηνικό ήταν ο γάτος που υιοθέτησε ονομάζοντάς τον Πάριο γιατί όπως παραδέχτηκε άκουγε διαρκώς τα τραγούδια του ερμηνευτή που ταίριαζαν στη θλιμμένη της διάθεση.

https://streamable.com/ngxxru

Όσο για το αν έχει κάποια σχέση η απάντησή της ήταν αρνητική γιατί δυσκολεύεται να έρθει κοντά συναισθηματικά με κάποιον άνθρωπο καθώς δεν υπάρχει η επιθυμία που λαχταρά.

“Δυσκολεύομαι να κάνω σχέση. Αυτό που ψάχνω είναι συντροφικότητα. Ανθρώπινη επικοινωνία, κατανόηση γιατί όλα τα υπόλοιπα στην κοινωνία μας είναι σε αφθονία”, τόνισε.

https://streamable.com/jxvs7f

Exit mobile version