Κατερίνα Στικούδη: «Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι…»
Ελλάδα

Κατερίνα Στικούδη: «Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι…»

Κατερίνα Στικούδη: «Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι…»

Όσα αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Έχω πει παλιότερα τραγούδι, που τώρα δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Όμως θυμάμαι δεν είχαμε κάνει video clip, οπότε είναι σαν να σώθηκε η φάση».

Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι πότε θα κάνω παιδάκι. Από τα 20 μου με ρωτούν και θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό για να το δηλώσω».

Όσον αφορά τα social media δήλωσε: «Δεν συνηθίζω να σβήνω σχόλια από το Instagram, ακόμα κι αν είναι αρνητικά. Εκτός αν είναι κάτι που προσβάλλει την οικογένειά μου ή κάποιον άλλον. Η μητέρα μου με έχει συμβουλεύσει να κάνω ότι νιώθω και αισθάνομαι δίχως να με νοιάζει τι μου λένε οι άλλοι τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου».

Υπήρξαν άνθρωποι που της έδωσαν λάθος συμβουλές στην καριέρα της;

«Ίσως είχα στο παρελθόν συνεργάτες που μου έδιναν λάθος συμβουλές αλλά πάντα φιλτράρω καλά αυτά που μου λέει ο άλλος, θα με προβληματίσει, θα το σκεφτώ αλλά πάντα οι επιλογές θα είναι δικές μου», εξήγησε.

Με ποιον Έλληνα καλλιτέχνη δεν θα έκανε ντουέτο;

«Δεν υπάρχει κάποιος που μπορώ να σκεφτώ. Δεν θα ήταν κι ωραίο να το πω. Θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που πραγματικά γουστάρουν αυτό που είμαι καλλιτεχνικά κι ως προσωπικότητα. Πολλές φορές μπορεί να μη συμβαδίζουν όλα αυτά σε μια συνεργασία αλλά το μόνο σίγουρο ότι θέλω να είμαι καλά».

Δείτε το βίντεο: