Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος πάντα με προστάτευε και δεν άφηνε κανέναν να με πειράξει»
Ελλάδα

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος πάντα με προστάτευε και δεν άφηνε κανέναν να με πειράξει»

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος πάντα με προστάτευε και δεν άφηνε κανέναν να με πειράξει»

Τι είπε για το αν έχει επικοινωνία σήμερα με τον μεγάλο ηθοποιό

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», για τον γιο της, τα εγγονάκια της, τον Σταμάτη Φασουλή και το ελληνικό metoo. Τι ανέφερε για τον Γιώργο Μαρίνο και για τις προτάσεις που δέχθηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Είναι κωμωδία του Καπουτζίδη αλλά δεν στηρίζεται σε ατάκες, είναι κωμωδία καταστάσεων. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με νέα παιδιά που είναι και τόσο ταλαντούχα», είπε και συνέχισε:

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου είπε να παίξω στο σίριάλ του αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορούσα. Όλοι μέχρι τώρα μου ζητάνε να κάνω κάτι κωμικό και σέξι. Τώρα μεγάλωσα και βαρέθηκα».

Η ηθοποιός έχει δύο εγγονάκια τα οποία αυτή την περίοδο ζούνε στην Αμερική και έχει πάρα πολύ καιρό να τα δει λόγω και του κορονοϊού.

Μάλιστα δήλωσε: «Είναι περίεργο το συναίσθημα να είσαι γιαγιά. Όταν είσαι γιαγιά δεν έχεις το ίδιο άγχος με το να είσαι γονιός».

Για τον Γιώργο Μαρίνο ανέφερε πως το μόνο που γνωρίζει για αυτόν είναι ότι βρίσκεται κοντά σε μια οικογένεια που είναι φίλοι και τον αγαπάνε. «Υποθέτω πως είναι καλά. Όταν κατάλαβα ότι δεν θέλει επικοινωνία μαζί μου, δεν επέμενα».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας για τον μεγάλο ηθοποιό αιφνιδίασε τους παρουσιαστές λέγοντας: «Έχω περάσει κάποια χρόνια που δεν ήθελα να έχω επαφή με κανέναν».

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά άρχισαν να την ρωτούν σχετικά και η Κατιάνα Μπαλανίκα εξομολογήθηκε πως πέρασε κατάθλιψη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε τα εξής:

«Τότε ήταν δίπλα μου ο Σταμάτης Φασουλής. Ήρθε όμως με το ζόρι. Ήρθε με το ζόρι και με πήρε και με έβγαλε έξω. Με πήγε βόλτα και μου είπε κοίτα πάνω και όχι κάτω. Είχα πολύ καιρό να βγω από το σπίτι τότε, κανά χρόνο. Δεν είχα βγει καθόλου, ούτε σούπερ μάρκετ, δεν σήκωνα τα τηλέφωνα», και συνέχισε: «Έκανα και θεραπεία και το ξεπέρασα».

Για το #metoo σχολίασε: «Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που τόλμησαν και μίλησαν. Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσει ο χώρος. Θα πρέπει κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι να ασχοληθούν και με άλλους χώρους. Εγώ δεν είχα βιώσει κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος Μαρίνος πάντα με προστάτευε και δεν άφηνε κανέναν να με πειράξει. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα συνεργαστεί κάποια στιγμή στο “Δελφινάριο” και δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι για αυτόν. Δεν πέφτω από τα σύννεφα όταν ακούω πράγματα γιατί πολλά συμβαίνουν».