Kelly Rutherford: Στην Ελλάδα για διακοπές η πρωταγωνίστρια του Generations και Melrose Place
Ελλάδα

Kelly Rutherford: Στην Ελλάδα για διακοπές η πρωταγωνίστρια του Generations και Melrose Place

Kelly Rutherford: Στην Ελλάδα για διακοπές η πρωταγωνίστρια του Generations και Melrose Place

Oι πληροφορίες του Znews

Στην Ελλάδα βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές η χολιγουντιανή ηθοποιός, Kelly Rutherford.

H πρωταγωνίστρια της σειράς Generations που αργότερα την είδαμε και στο Melrose Place και στο Gossip Girl επισκέφτηκε ελληνικά νησιά φιλοξενούμενη από φίλους της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Znews επισκέφτηκε τη Μύκονο αλλά και τη Μήλο, με την οποία μάλιστα ξετρελάθηκε.

Η ηθοποιός επισκέφτηκε για μια μέρα την Αθήνα προτού αναχωρήσει για την Αμερική και φυσικά βρέθηκε με τον καλό της φίλο, Χρύσανθο Πανά στο Athénée στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ιδιοκτήτης του bar-restaurant ανέβασε και φωτογραφίες από τη συνάντηση αυτή στο Instagram.

H ίδια η Rutherford ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από τα νησιά που επισκέφτηκε κατονομάζοντας όμως μόνο το πολυτελές κατάλυμά της στη Μύκονο.

Η Rutherford έρχεται τακτικά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Μονακό περίπου 6 φορές τον χρόνο.

Και αυτό μετά την απόφαση του δικαστηρίου που όριζε ότι ο πρώην σύζυγός της, Γερμανός πολυεκατομμυριούχος, Daniel Giersch, αναλαμβάνει την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, της Helena και του Hermes.

Τα παιδιά ζουν με τον πατέρα τους μεταξύ Γαλλίας και Μονακό όπου η Rutherford τα επισκέπτεται στα ταξίδια που ο πρώην σύζυγός της υποχρεούται να πληρώνει.

Η διαμάχη του ζευγαριού ξεκίνησε το 2009 -παντρεύτηκαν το 2006 όταν ήταν έγκυος στον γιο τους- όταν η ηθοποιός ήταν έγκυος στην κόρη της. Το διαζύγιό τους και ειδικά το ζήτημα της επιμέλειας απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των lifestyle εντύπων για αρκετά χρόνια.

Πλέον τα παιδιά ζουν με τον πατέρα τους, με τη Rutherford να δηλώνει ότι δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να της επιδικαστεί ξανά η επιμέλειά τους και να τα έχει εκείνη.