Konnie Μεταξά: «Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο, τοξικό και άσχημο»
Ελλάδα

Konnie Μεταξά: «Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο, τοξικό και άσχημο»

Konnie Μεταξά: «Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο, τοξικό και άσχημο»

«Δεν ξέρεις αν η άλλη γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά και αν θα της χτυπήσεις ένα ευαίσθητο σημείο» λέει στο περιοδικό ΟΚ!

Στη Φανή Πλατσατούρα και το περιοδικό ΟΚ! μίλησε η Konnie Μεταξά που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση στα Χανιά στις αρχές Ιουλίου.

Η πολυτάλαντη περσόνα μίλησε για τη τελετή, το πάρτι και πώς την άλλαξε η σχέση της με τον σύντροφό της ενώ δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει όσους ρωτούν αν είναι έγκυος.

Επική ήταν η απάντησή της για το αν στον γάμο θα έχει έξι παρανυφάκια όπως έξι θα είναι οι κουμπάροι.

«Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο! Οι νταντάδες έχουν πάρει ήδη φωτιά, ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερός τους μήνας. (Γελάει.) Θέλουμε όσοι έρθουν στον γάμο μας να περάσουν ωραία. Να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος. Για αυτό είπα να μη φέρουν μαζί παιδιά, για να είμαστε όλοι στην ίδια φάση: “Ξαναερωτευόμαστε, παρτάρουμε, δεν μας νοιάζει τίποτα!”. Θέλω να έχει αυτό το vibe o γάμος».

Θα είσαι μια ροκ νύφη;

Καθόλου ροκ! Θα είμαι πολύ κλασική νύφη. Δεν θα σου πω βέβαια τι θα βάλω γιατί θα το διαβάσει ο γαμπρός, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου ροκ. Μην κοιτάς όταν βγαίνω στο stage ή αν πάω σε κάποιο event…

Θα είναι, δηλαδή, ο κλασικός – παραδοσιακός γάμος;

Κλασικός – παραδοσιακός δεν θα είναι με τίποτα – και μόνο που το λες ανατριχιάζω. Σιχάθηκα τον εαυτό μου και θέλω να τα ακυρώσω όλα! (Γελάει.) Από την άλλη, επειδή ο ένας κουμπάρος μου είναι από την Κρήτη, είμαι σίγουρη ότι θα ρίξει μπαλωθιές και θα φέρει ένα τσουβάλι ρύζι να μου το πετάξει όλο στο κεφάλι. Του έχω πει βέβαια ότι δεν θέλω τα παραδοσιακά γιατί δεν ταιριάζουν στο υπόλοιπο στυλ.

Και πώς είναι η αίσθηση του να αφήνεις την εργένικη ζωή και να μπαίνεις σε έναν νέο ρόλο, αυτόν της συζύγου;

Δεν μου κάνει κάποια διαφορά, να σου πω την αλήθεια. Ούτε έχω κανένα άγχος, είναι όλα χαλαρά, όπως χαλαρή είναι και η σχέση μου. Το μόνο που δεν είναι χαλαρό είναι ο τρόπος που οργανώνω τον γάμο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί, όπως οι μπομπονιέρες. Τις είχα ξεχάσει! Ή το βιβλίο των ευχών… Ούτε καν τα είχα σκεφτεί αυτά τα πράγματα.

Μικρή σκεφτόσουν τον γάμο και το νυφικό που θα φορέσεις;

Όχι, με τίποτα. Δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ. Σκέψου ότι πήγα να διαλέξω νυφικό και με ρωτάει η Μαρία Κονίδη (σ.σ. διατηρεί ατελιέ με νυφικά στο Κολωνάκι) «πώς το έχεις φανταστεί;». Της απαντάω «δεν το έχω φανταστεί». Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα βάλω νυφικό. Και ποτέ δεν έκανα εικόνα το πώς θέλω να είμαι ως νύφη, τι θέλω να φοράω και πώς θέλω να είναι ο γάμος μου. Είναι τελικά αυτό που λένε, ότι είναι ο άλλος τι θα σου βγάλει…

Εσένα ο Μάριος τι σου έβγαλε;

Ο Μάριος μού κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Επίσης, είναι πρακτικό μυαλό, βρίσκει στα πάντα λύσεις. Και μου βγάζει εμπιστοσύνη.

Λένε ότι τα ζευγάρια που είναι αρκετά χρόνια μαζί κάπως γίνονται και φίλοι πέρα από σύντροφοι.

Με τον Μάριο κάνουμε πάρα πολύ καλή παρέα. Αν δεν κάναμε καλή παρέα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον παντρευόμουν. Αλλά έχουμε στο μυαλό μας να μην περάσουμε το όριο, ώστε να είμαστε για πάντα «lovers» και όχι «friends».

Πιστεύεις στο «για πάντα»;

Τώρα που γνώρισα τον Μάριο, ναι. Πριν από εκείνον δεν μου περνούσε από το μυαλό. Μου έλεγαν οι φίλοι μου ότι γίνεται δυο άνθρωποι να μείνουν μαζί για πάντα και να είναι αγαπημένοι και τους έλεγα «αυτό που λέτε είναι ψεύτικο και γίνεται μόνο στις ταινίες». Αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα και μπορείς να το συζητήσεις με τον άλλο και να βρεθεί μια λύση χωρίς να υπάρχουν εγωισμοί, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να τελειώσει. Τουλάχιστον, δεν θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει. Γιατί δεν έχουμε κολλήματα, τα συζητάμε όλα. Και, όπως σου είπα και πριν, είναι άνθρωπος που προσπαθεί πάντα να βρίσκει λύσεις.

Εσύ θα έλεγες ότι είσαι εύκολη σύντροφος;

Όχι, είμαι πάρα πολύ δύσκολη ως σύντροφος, καταρχάς λόγω δουλειάς, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο για τον άλλο. Αλλά είμαι πολύ δοτική, αγαπησιάρα, ζουζούνα και το στήριγμα του άλλου. Αν κάποιος κάνει κάτι στον σύντροφό μου, θα μπω μπροστά να τον σκοτώσω. (Γελάει.)

Το ενδεχόμενο παιδιού είναι κάτι που έχεις σκεφτεί;

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν είμαι έτοιμη. Και με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή είμαι έγκυος. Καταρχάς, όταν λες σε μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, υπονοείς ότι έχει παχύνει. Είχα ανεβάσει τις προάλλες μια φωτογραφία που ήταν πρησμένη η κοιλιά μου από το άγχος και μετά έγραψαν αυτό το πράγμα. Το θεωρώ απαράδεκτο, πολύ τοξικό και πολύ άσχημο. Δεν ξέρεις αν η άλλη γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά και αν θα της χτυπήσεις ένα ευαίσθητο σημείο. Έχει συμβεί σε φίλες μου αυτό, να τις ρωτάνε «πότε θα κάνεις παιδί;» ή «μήπως είσαι έγκυος;» και εκείνες να κάθονται να κλαίνε. Όλο αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ! Για μένα είναι κόκκινη γραμμή…