Κωνσταντίνος Αργυρός: Συμμετείχε στον Ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού
Ελλάδα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συμμετείχε στον Ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συμμετείχε στον Ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής

Στον Ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού 9,49 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλοντας να ενισχύσει κι εκείνος με τη σειρά του την προσπάθεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου, της Ιωάννας Λαΐου και του Σταμάτη Din Dan Done και φυσικά τα παιδιά ευχής από το Make-Α-Wish, Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος.

Ο 4ος Ραδιομαραθώνιος είναι γεγονός και για άλλη μια χρονιά, οι τρεις παρουσιαστές μπήκαν στο στούντιο τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 7 το πρωί και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να συμπληρώσουν 153 ώρες συνεχόμενης ραδιοφωνικής εκπομπής, δηλαδή μία τουλάχιστον παραπάνω ώρα από την περασμένη χρονιά!

Ένας από τους φετινούς καλεσμένους τους ήταν και ο Κωσταντίνος Αργυρός που βρέθηκε στο στούντιο το βράδυ της Πέμπτης και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι που είμαι κοντά σας απόψε που έχει γίνει πια θεσμός. Για ακόμη μια χρονιά μαζί και ελπίζω να το συνεχίσουμε για πολλά χρόνια».

8787914

8274548

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ αυτόν τον καιρό, σε δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι, να δώσω μια ενέργεια που να απασχολεί τον κόσμο με κάποιο συναίσθημα. Δεν μου πάει η καρδιά αυτήν τη στιγμή να βγάλω ένα πιο επιφανειακό τραγούδι».