Κως: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια
Ελλάδα

Κως: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια

Κως: Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια

Στην περιοχή Τιγκάκι

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Τιγκάκι της Κω, η 27χρονη Αναστάζια, η οποία αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα.

Το πτώμα της άτυχης βρέθηκε στις αλυκές ανάμεσα σε χόρτα, από δύο εθελόντριες, οι οποίες βρήκαν τη σορό της, κάτω από ένα μεγάλο θάμνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κοπέλα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα και ήταν τυλιγμένη με σεντόνι. Όλα τείνουν προς δολοφονική ενέργεια.

Κως: Νεκρή η 27χρονη που αγνοούνταν – Βρέθηκε η σορός της

Το πτώμα εντοπίστηκε περίπου στις 7 και τέταρτο το απόγευμα σε απόσταση περίπου δύο χιλιόμετρα από το σπίτι του 32χρονου και 500 μέτρα από το σημείο που βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Στην Κω έχουν φθάσει και άνδρες από τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., και θα παραλάβουν το σεντόνι, καθώς πιστεύουν ότι είναι το πειστήριο που θα «μιλήσει» και θα δώσει τα περισσότερα στοιχεία.

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο 32χρονος με την κατηγορία της αρπαγής, Επίσης, στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα παραδοθεί το κινητό του.