Κως: Έφυγαν για Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της δολοφονημένης Αναστάζια
Ελλάδα

Κως: Έφυγαν για Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της δολοφονημένης Αναστάζια

Κως: Έφυγαν για Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της δολοφονημένης Αναστάζια

Παραμένουν στη διάθεση των αρχών

Την Τετάρτη αναμένεται η απολογία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε η 27χρονη Αναστάζια, που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω.

Οι έρευνες για το τι συνέβη στην άτυχη κοπέλα συνεχίζονται και μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός στη δολοφονία και τη μεταφορά του πτώματος, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα (2-/6), αναχώρησαν από το νησί η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια, ωστόσο παραμένουν στη διάθεση των αρχών εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιογράφοι της Πολωνίας βρίσκονται στην Ελλάδα και με τις ανταποκρίσεις τους ενημερώνουν διαρκώς για την μυστηριώδη υπόθεση, καθώς αποτελεί πρώτο θέμα στα Μέσα εκεί.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο συνήγορός του 32χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, Ζαφείρης Δρόσος, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πελάτη του, προκειμένου να συνταχθεί η αυριανή απολογία του. Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε, πως το μόνο, που επαναλαμβάνει ο πελάτης του είναι η αθωότητά του.

Ο κ. Δρόσος συζητώντας και με τους Πολωνούς δημοσιογράφους τόνισε ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, «μένει εδώ, σχεδόν 11 χρόνια. Δεν έχει δώσει δικαίωμα στις Αρχές για ο,τιδήποτε. Απ’ τα μηνύματα, που αντάλλαξαν φαίνεται ότι απλά μιλούσαν και δεν φαίνεται να απειλείται η ζωή της». Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι περιμένει να δει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για να δει αν ταιριάζουν οι ώρες θανάτου της κοπέλας με αυτές της συνάντησής τους.