Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Πέθανε ο ηθοποιός που αγαπήθηκε για τους ρόλους του σε πολλές τηλεοπτικές σειρές
Ελλάδα

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Πέθανε ο ηθοποιός που αγαπήθηκε για τους ρόλους του σε πολλές τηλεοπτικές σειρές

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Πέθανε ο ηθοποιός που αγαπήθηκε για τους ρόλους του σε πολλές τηλεοπτικές σειρές

Έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στο Facebook

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος «έφυγε» από τη ζωή έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πλήθος θεατρικών παραγωγών όσο και τηλεοπτικών. Χαρακτηριστικές τηλεοπτικές σειρές που έπαιξε ήταν: «Τα Μυστικά της Εδέμ», «Πενήντα – πενήντα», «Έλα στη θέση μου», και πιο πρόσφατα «Η Φαμίλια».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τον αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια γράφοντας:

«Με απέραντο πόνο και θλίψη συγκλονισμένος έμαθα μόλις τώρα τον χαμό του αγαπημένου φίλου,του λατρευτού σε πολλές δουλειές συνεργάτη στο Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη,του σπουδαίου ηθοποιου, του αθόρυβου καλλιτέχνη, του φιλοσοφημένου ανθρώπου, του συνεπούς εργάτη του θεάτρου, του φιλότεχνου,του σπουδαίου οικογενειάρχη… Κώστα μου πάλεψες τέσσερις μήνες και φεύγεις τόσο νωρίς απο κοντα μας.. Θα μας λείψεις. Θα μας λείπει το σπουδαίο ταλέντο σου, το χιούμορ σου, η φωνή σου που έντυσε τόσους ήρωες που λάτρεψαν τα παιδιά στις μεταγλωττίσεις.. Θα μας λειπει ενας σημαντικός ηθοποιός που είχε την στόφα των μεγάλων σπουδαίων του παρελθόντος . ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ Η ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει εκτός Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο κι αντί στεφάνων στη μνήμη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου,όποιος επιθυμεί ενισχύει το Ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1956 στο Αθήναιο Αρκαδίας.

Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1977 και ως νέος ηθοποιός συνεργάστηκε με τους θιάσους: Σμαρούλας Γιούλη στο Αρμένικο Φεγγάρι του Νίκου Φώσκολου στο Θέατρο Σμαρούλα (1976), Διονύση Παπαγιαννόπουλου–Σταύρου Παράβα στο έργο «Τι θ’ ακούσουμε ακόμα» του Γιώργου Λαζαρίδη (1976–77), και Χρόνη Εξαρχάκου στο «Όπου φτωχός κι η μοίρα του» του Λάκη Μιχαηλίδη (1977).

Στη συνέχεια έπαιξε στα έργα: «Ανυπόμονη Καρδιά» του Τζων Πάτρικ (Μπλόσσομ), «Θάλαμος αρ .6» του Άντον Τσέχωφ (Νικήτας), «Υποψήφιος Βουλευτής» του Σοφοκλή Καρύδη στον ομώνυμο ρόλο, «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη (Ιορδάνης) στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και «Τα όπλα του Αχιλλέα» του Δημήτρη Χριστοδούλου (Αίας) στο θέατρο Ελεύθερη Αυλαία.