Κώστας Βουτσάς: Πολιτικοί και καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον σπουδαίο ηθοποιό
Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς: Πολιτικοί και καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον σπουδαίο ηθοποιό

Κώστας Βουτσάς: Πολιτικοί και καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον σπουδαίο ηθοποιό

Τι παραχωρεί ο Δήμος Αθηναίων στην οικογένειά του;

Την ώρα που ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι παραχωρεί τιμής ένεκεν στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά τάφο στο Α΄ Νεκροταφείο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, πολιτικοί και καλλιτέχνες τον αποχαιρέτησαν μέσω των social media.

Την είδηση για τον τάφο του έκανε γνωστή το ΑΠΕ και την απόφαση αυτή πήρε ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Κώστα Βουτσά και μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Στο μεταξύ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Πατούλης έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στο Twitter, ενώ μέσω του Facebook μίλησε για την απώλειά του και ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού και της εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατό του.

Δεκάδες Έλληνες ηθοποιοί που είχαν τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούν μαζί του -και άλλοι που δεν την είχαν- τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικά λόγια, ανάμεσά τους και η Μάρθα Καραγιάννη.

Οι αναρτήσεις τους:

Κυριάκος Μητσοτάκης

Γιώργος Πατούλης

Κώστας Μπακογιάννης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές, που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ´ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτήν την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις

Αλέξης Τσίπρας

Μάρθα Καραγιάννη – Ντόρα Δούμα

Ανδρέας Μικρούτσικος

https://www.facebook.com/makis.kamakis.96/posts/2594192144155677

Μαρία Κορινθίου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αντίο λατρεμένε μας……ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

Χρήστος Φερεντίνος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) στις

Ελένη Ράντου

Λάκης Λαζόπουλος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Τελευταιος Χαρουμενος! Εφυγε ο Κωστας. Ο Κωστας μας. Ο τελευταιος χαρουμενος μιας εποχης που μας αφησε σημαδια πως να βρισκουμε το γελιο οταν χανομαστε στα σημερινά πελάγη. Αληθινα αισιοδοξος. Αστειρευτος. Δεν τον ακουσα μια φορα να πει ρε γαμωτο αφηστε με ησυχο ,εχω τα ψυχολογικα μου σημερα. Ποτέ. Όρθιος, χαμογελαστός, το πιο καθαρόαιμο άλογο της κωμωδίας! «Λακη,Μπαίνω εγώ τώρα σαν γέρος στη σκηνή ε;» μου ειπε καποια στιγμη στα γυρισματα των τελευταιων 10 Μικρων Μητσων! Τα εχασα. Τον βλέπω λοιπόν πάει στο σκηνικό πίσω και αρχίζει να βήχει και να τρεμουλιάζει την φωνή του. Ήταν 86 και προσπαθούσε να μπει στο ρόλο του γέρου. Δεν τον συνάντησε ποτέ τον γέρο. Σε ρόλο ναι. Γεράματα είχε, γέρος δεν έγινε ποτέ. Ύστερα στα Χτυποκάρδια στο θρανίο. Στο ΗΒΗ. Πάλευε να ανέβει αυτά τα τρία σκαλοπάτια και μόλις ανέβαινε επανω η σκηνη φωτιζε. Έψαχνε τον ρόλο σαν μαθητούδι. Όχι, το κοινό δεν έπρεπε να φύγει ποτέ με κάτι λιγο απ τον Βουτσα! Πολεμιστης μακρας πνοης! Ταλενταρα. Με ηθος εποχης αδιαταραχτο στους φαλτσους καιρους των τηλεψώνιων. Φτιαγμένος Από κινηματογραφικό πανί, από θεατρικό σανίδι και φυσει αισιοδοξος ο Βουτσας ηταν ο τελευταιος χαρουμενος μιας χωρας που χαθηκε στην ομιχλη της στεναχωριας! Ανθρωπος προοδευτικος. Που δεν πηρε καμμια θεση μεγαλοπαραγοντα για να ζει με χρηματα του Δημοσιου. Εκανε περιοδειες σ αυτην την ηλικια για να βγαζει τα της ζωης. Ανοιχτος στον νου και στην καρδια. Χαιρομαι για οσες φορες βρεθηκα μαζι του. Στην Λαρισα οταν ειχε ερθει με ολους τους σπουδαιους κωμικους αυτου του τοπου στο Τσαντηρι, Κάποια στιγμη στην προβα τον κραταει ο Θυμιος Καρακατσανης και του λεει. « Κωστα μου πως φοβαμαι οτι θα μου πεθανεις στα χερια σ αυτην την περιοδεια» και απανταει ο Βουτσας. « Μην ανησυχεις θα σας θαψω ολους. Εγω εχω χαρά εσας θα σας φανε οι στεναχωριες» Εφυγε ο Κωστας μας αφηνει μονους στην εποχη της λερωμένης χαρας. Τον ευχαριστούμε ολοι για το γελιο που μας χαρισε . Τον ευχαριστω προσωπικα που με τιμησε με την παρουσια του στην καθε μου προσκληση! Γεια σου Κωστα μου. Γλυκε και Αγαπημενε μου Κωστα Βουτσα. Στο καλο.!! οι ουρανοι αποψε εχουν πολυ μεγαλη χαρα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις

Κώστας Σπυρόπουλος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κώστας Βουτσάς!!!Από τους «πρώτους» που γνώρισα όταν πρωτοβγήκα στο θέατρο…του είπα μία ατάκα για τα θέατρα που δεν έχουν κόσμο και έπεσε ξερός από τα γέλια : (στο ταμείο χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει η ταμίας) Καλησπέρα σας, τι ώρα έχει παράσταση? (ρωτάει μία Κυρία) Εσείς πότε μπορείτε ?! ( απαντάει η ταμίας). Να παίζεις κωμωδίες Κωστάκη..κωμωδίες στο λέω…και να κάνεις και επιχείρηση(θεατρική) μην φοβάσαι κι εγώ έκανα παλιότερα …άλλωστε είχα ένα μεγάλο πλεονέκτημα: είχα τζάμπα τον Βουτσά…δεν θα με πλήρωνα άμα κάτι δεν πήγαινε καλά..! Αυτό που είπε μου καρφώθηκε καλά μέσα στο μυαλό μου…κι επειδή τον είχα ζαλήσει μιλώντας του για ανεβάσματα και παραγωγές …αποτέλειωσε την κουβέντα λεγοντάς μου : Την δουλειά αυτή την ξέρει καλά αυτός που παίζει…όλοι οι άλλοι στο περίπου!!! Κρατήσαμε επαφή τα χρόνια που πέρασαν και ήρθε η στιγμή να ανεβάσω μία παράσταση σε δική μου παραγωγή στο θέατρο Ήβη το «Ο Παππούς έχει πίεση» της Δήμητρας Παπαδοπούλου! Ποιός θα ήταν ο Παππούς ? Ο Κώστας Βουτσάς! Τον βρήκα στην πλατεία Κολωνακίου για να κλείσουμε την δουλειά…όταν φτάσαμε στο οικονομικό μου λέει: δεν πιστεύω να θέλεις τζάμπα τον Βουτσά?! Ξεραθήκαμε στα γέλια!!! Με στήριξε…πήγαμε 2 σεζόν και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!!! Να δουλεύεις Κωστάκη συνέχεια…δουλειά…η δουλειά μας έχει ζωή…δίνει ζωή…άμα δουλεύεις μένεις νέος…ενεργός ..άκουσέ με …σου τα λέει ένας συμμαθητής σου😂Άπαιχτος ο Κώστας!!! Που να το φανταστώ όταν έβλεπα τις ταινίες του ότι μια μέρα θα ανέβαζα μια παράσταση που θα πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Βουτσάς και θα μου έλεγε: Αφεντικό πάμε περιοδεία το εργάκι τρέχει …μην φοβάσαι έχεις τον Βουτσά…αλλά όχι τζάμπα Κωστάκη…!!! Σύντροφε Κώστα αγαπημένε αιώνιε έφηβε όπως σε λένε όλοι …Καλό σου ταξίδι αν και πιστεύω ότι δεν θα αντέξεις εκεί… και θα γυρίσεις γρήγορα στην δουλειά σου!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κώστας Σπυρόπουλος (@kostasspyropoulosreal) στις

Αγγελική Λάμπρη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας χάρισες !!!Καλό ταξίδι πολυαγαπημένε μας ….. #nisos #sifnos #throwback #kostasvoutsas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelikilampri (@aggelikilampri_official) στις

Σπύρος Χαριτάτος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

..ο Κώστας Βουτσάς δεν είναι πια κοντά μας,ώστε με μια “έξυπνη ατάκα” να μας σώζει από τα μικρά η’ μεγάλα κενά μας συμπληρώνοντας τα με ανεξάντλητη δοτικότητα. Χαρισματική προσωπικότητα , ευφυής και ευαίσθητος μαζί διάλεξε το “χαμόγελο των ανθρώπων” για να επικοινωνεί όσα η όμορφη ψυχή του ήθελε να ξεχνά η’ να θυμάται.. θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλους όσοι βρέθηκαν κοντά του στις όμορφες και δύσκολες στιγμές. (Ο Κωστας Βουτσάς στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση Alpha” και στον Σπύρο Χαριτάτο. Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 ) #kostasvoutsas #spirosxaritatos #documentary #giafka #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Xaritatos (@spirosxaritatos) στις

Κατερίνα Παπουτσάκη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Υπέροχος Κώστας Βουτσάς. Για πάντα στις καρδιές μας ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) στις

Στέλιος Χανταμπάκης

Ιωάννα Λίλη

Μυριέλλα Κουρεντή

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ Όλη μου την ζωή θαύμαζα αυτόν τον Βασιλιά… με αυτό το υπέροχο ζωηρό εύκολο ανεπιτήδευτο γέλιο και αυτή την τεράστια καρδιά που φαίνεται να τους χωράει όλους χωρίς να εξαιρεί κανέναν. Τον θυμάμαι να μιλάει για την αγάπη που έχει για όλους τους ανθρώπους, για την ευγνωμοσύνη που ένιωθε για την υπέροχη ζωή που έζησε, τον θυμάμαι να γελάει δυνατά με τα αστεία μας, να συμμερίζεται τους προβληματισμούς μου σε στιγμές που δεν το περίμενα από κανέναν, να μας δίνει δύναμη και να μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αγάπη για την ζωή του ηθοποιού και σε άλλες στιγμές να γίνεται ο πιο ταπεινός άνθρωπος του κόσμου λες και δεν έχει αφήσει μια τεράστια ιστορία πίσω του να τον ακολουθεί…. Είναι ένας αληθινός Βασιλιάς ο Κώστας Βουτσάς…όπου κι αν ταξιδέψει η ψυχή του, πάλι Βασιλιάς θα γίνει και πάλι περιτριγυρισμένος θα βρεθεί από άλλους που θα τον λατρέψουν από την πρώτη στιγμή… Αντίο μεγάλε μας Άνθρωπε!! Τιμή μου που σε γνώρισα.. Τιμή μου που σου κράτησα το χέρι πάνω στη σκηνή… Τιμή μου που μου χαμογελούσες πάντα με το που με έβλεπες… Σου αξίζουν μόνο μεγαλεία… Θα σε θυμόμαστε για πάντα…. Αιώνια θαυμάστρια σου, Μυριέλλα 💌

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μυριέλλα Κουρεντή (@myriella_kourenti_official) στις

Θανάσης Βισκαδουράκης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλο ταξιδι Άρχοντα! Σε ευχαριστουμε για ολα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Viskadourakis (@thanasis_viskadourakis) στις

Αγγελική Δαλιάνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας, τεράστιε ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ Σ’ ευχαριστούμε για όλα !!!!! #rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας ευχαριστώ για την ευγένεια για την υπέροχη συνεργασία στα παντελόνια κάτω για τις υπέροχες συμβουλές και για την αστείρευτη δύναμη και ενέργεια πάνω και κάτω από την σκηνή ήταν μια απο τις μεγαλύτερες χαρές μου όταν σε γνώρισα ποσό μάλλον που έπαιξα δίπλα σου εγώ ο μικρός πυγμαλιωνακος όπως μου λέγατε καλό ταξίδι υπέροχε ευγενή και καταπληκτικε κύριε Κώστα Βουτσά σας ευχαριστούμε όλοι μικροί μεγάλοι μέσα από την καρδιά μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pygmalion Dadakarides (@pygmalion_dadakarides) στις

Αντώνης Ρέμος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπημενε μας#kostasvoutsas θα σε θυμόμαστε πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη , όπως ήταν το δικό σου… καθαρό και αληθινό 😞καλό ταξίδι στην ψυχούλα σου 😢😢rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις

Άντζελα Γκερέκου

Γιώργος Χρανιώτης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάναμε μαζί μια ταινία κύριε Βουτσά θυμάστε;Κι ο ρόλος σας δεν ήταν κωμικός.Κι εγώ δεν μπορούσα να σας μιλήσω στον ενικό και σεις με κοροϊδεύατε γι αυτό.Και τελειώσαμε την σκηνή κι ήσασταν τόσο υπέροχος,τόσο συγκινητικός,τόσο ανθρώπινος και παρών σ αυτό που συνέβαινε που το συνεργείο χειροκρότησε.Κι εγώ το ίδιο.Και ήταν ακριβώς η στιγμή που συνειδητοποίησα,αυτό που αργότερα άρχισα να το επικοινωνώ και με τους μαθητές μου,ότι συνήθως ένας σπουδαίος κωμικός ηθοποιός,δεν το χει σε τίποτα να ναι σπαρακτικός σε έναν δραματικό ρόλο.Σας ευχαριστώ κύριε Βουτσά γι αυτή την γνώση.Σας ευχαριστώ γι αυτή την στιγμή και σας ευχαριστώ επίσης για το χαμόγελο σας, που μου το χαρίζατε σκανταλιάρικα,όταν σας έλεγα για την @theodoravoutsa την κόρη σας,που κάναμε παρέα και γλεντάγαμε.Οι ωραίοι άνθρωποι ταξιδεύουν και σεις μόλις επιβιβαστήκατε….Να διασκεδάσετε όπου κι αν πάτε κι εμείς εδώ θα μαστε να σας καμαρώνουμε,να γελάμε και να κλαίμε με τα πολύτιμα δώρα που μας αφήνετε.Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!! #ευγνωμοσύνη #μεγαλείο #χαμόγελο #ηθοποιος #rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις

Λάμπης Λιβιεράτος

Άκης Δείξιμος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Υπέροχε Κώστα Βουτσά… πάντα έδινες και θα δίνεις ζωή!!! 😔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Diximos (@diximos) στις

Μάρκος Σεφερλής

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εμείς κοιτάμε αλλού, εσύ κοιτάς μπροστά! Γιατί πάντα κοιτούσες μπροστά! Έβλεπες τη ζωή με άλλο μάτι! Το μόνο που ήθελες, ήταν να κάνεις τους ανθρώπους γύρω σου να γελάνε! Και αυτούς που ήταν κάτω από τη σκηνή, αλλά και αυτούς που ήταν πάνω στη σκηνή, μαζί σου! Δεν θα ξεχάσω το νούμερο που παίξαμε μαζί στην επιθεώρηση και δεν μπορούσα να πω κουβέντα από τα γέλια! Και κάθε βράδυ μου έκανες κάτι διαφορετικό, γιατί ήξερες ότι θα γελάσω! Γιατί ήθελες να με βλέπεις να γελάω! Ήξερες ότι με κάνεις ευτυχισμένο κι αυτό σου άρεσε πάρα πολύ! Δεν θα ξεχάσω τα λόγια που μου είπες ένα βράδυ στο θέατρο Άλσος μετά την τζενεράλε! Δεν θα ξεχάσω τα λόγια που έλεγες κάθε φορά που συναντιόμαστε και μάλιστα τα φώναζες δυνατά μπροστά στον κόσμο! Κι εγώ ντρεπόμουνα, κοκκίνιζα, γιατί ήταν σπουδαία λόγια από έναν σπουδαίο ηθοποιό! Αλλά τα έλεγες, γιατί ήσουν σπουδαίος άνθρωπος! Τώρα όμως δεν ντρέπομαι, δεν κοκκινίζω και μπορώ να φωνάξω κι εγώ δυνατά ότι ήσουν τεράστιος! Και σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος! Καλό σου ταξίδι Κώστα! Η καλοσύνη σου, η γενναιοδωρία σου και η στάση ζωής σου θα μας οδηγεί και θα μας συντροφεύει πάντα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Μπέττυ Μαγγίρα

Νίκος Κοκλώνης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φις μποινγκ λέγαμε μαζί πριν 7 μήνες .😞Δεν θα φύγεις ποτέ από τις καρδιές μας , καλό ταξίδι Κώστα ❤️❤️❤️ #voutsas #kwstas #itsshowtime #koklonis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις

Γιώργος Λιάγκας

Ηλίας Βρεττός

Χριστίνα Αλεξανιάν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έφυγες λατρεμένε.. πόση αγάπη γενναιόδωρα πρόσφερες! Το γέλιο σου, η γλύκα σου, η λάμψη σου και η αγάπη σου για το θέατρο και τους ανθρώπους, θα σε κρατούν στην μνήμη όλων μας! Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντα σου και μοιραστήκαμε την σκηνη μαζί σου! Κρατώ τον τελευταίο μας χορό στην σκηνη-εκείνο το βαλς-που αδημονούσα κάθε βράδυ να έρθει! Στην υπόκλιση σου, ένα ολόκληρο θέατρο σε αποθέωνε! Μαχητης μέχρι την τελευταία στιγμή! Μοναδικε έφηβε καλό ταξίδι.. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Πολύτιμο φυλαχτό στην ψυχή μου η απλότητα, η καλοσύνη, ο σεβασμός, οι συμβουλές σου, η διακριτικότητα και το μεγαλείο σου! #kostasvoutsas #😢

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Alexanian (@christinalexanian) στις

Ντίνος Καρύδης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αχ Κώστα μου … Κώστα μας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ntinos Karidis (@ntinos_karidis_official) στις

Ευθύμης Ζησάκης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στον Ψηλορείτη Θα σταθώ στο πιο ψηλό σημείο να καρτερώ το διάβα σου για να σου πω Αντίο. #rip #κωσταςβουτσας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Efthimis Zisakis (@efthimis__zisakis) στις

Χάρης Χριστόπουλος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε ρώταγα τόσο πολλά πράγματα εκείνο το πρωί, και μου απαντούσες σε όλα. Έφυγες τόσο νέος, όσο πιο αργά μπορούσες.. Καλό ταξίδι γέλιο, των παιδικών μου χρόνων…..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harris Christopoulos (@harrischristopoulos) στις

Δημήτρης Μακαλιάς

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Ήθελες πάντα να κάνεις τον κόσμο να γελάει. Κι έτσι θα σε αποχαιρετήσουμε. Με δάκρυα και ένα χαμόγελο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Makalias (@dimitrismakalias) στις

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Παναγιώτης Πετράκης

Ευγενία Παναγοπούλου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κώστας Βουτσάς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Panagopoulou (@eugenia_panag) στις

Σταύρος Νικολαΐδης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι συμβουλές σου είναι πάντα μέσα μου… και μια μεγάλη κουβέντα που μου είπες κάποτε, το μεγαλύτερο μου παράσημο… #kostasvoutsas #stavrosnikolaidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Nikolaidis (@stavros_nikolaidis_official) στις

Πάρις Σκαρτσολιάς

Γιώργος Τσαλίκης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ενώ είχαμε βρεθεί άπειρες φορές αυτά τα 20 κάτι χρόνια και είχαμε πει τόσα πολλά έχουμε ελάχιστες φωτογραφίες μαζί .. Ίσως γιατί πάντα με τον Κώστα νόμιζες ότι μικροί είμαστε … θα ξαναβρεθούμε άλλες 1000 …! Δε νομίζω να αγάπησε άλλος τη ζωη πιο πολύ από σένα χωρίς να σπαταλήσει ούτε λεπτό της σε μιζέριες και κακίες .. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας αιώνιε πιτσιρικά Κώστα Βουτσά … 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Έλενα Τσαβαλιά