Κώστας Βουτσάς: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού
Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

Κώστας Βουτσάς: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

Συγκινεί με τα λόγια της

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες Σάββατο από τον θάνατο του αξέχαστου Κώστα Βουτσά ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου σε ηλικία 88 ετών.

Δεν έχει περάσει μέρα που τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν τον έχουν στο μυαλό τους και δεν τους λείπει.

Η Αλίκη Κατσαβού συχνά αναφέρεται σε εκείνον και στο τεράστιο κενό που άφησε στη ζωή τη δική της αλλά και του γιου τους Φοίβου.

Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του άνδρα της η ηθοποιός έγραψε μερικά λόγια που προκαλούν συγκίνηση στα social media λέγοντας ότι κάθε φορά που ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι τον νιώθει κοντά της.

«Κώστα… Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια! Όλο αυτό τον καιρό περπατήσαμε χεροπιασμένοι με το Φοίβο, ανάμεσα σε λογιών – λογιών χαλάσματα, μα αντέξαμε γιατί μας έμαθες να είμαστε δυνατοί και μας χόρτασες αγάπη.
Αύριο θα είναι η επέτειος του γάμου μας και το Google photos θα μου θυμίσει εκείνες τις μέρες τις γελαστές που είχα το γιο σου στην κοιλιά μου. Μα χθες άνοιξα την ντουλάπα σου κι έκλαψα λίγο.

Σε έχω πάντα στην κουίντα μαζί μου. «Να βγαίνεις στη σκηνή – έλεγες – σαν κάποιος να σου έχει δώσει κλωτσιά». Έφτιαξα και ένα βίντεο για σένα που θα παίξει στο χειροκρότημα στη σημερινή παράσταση. Για μένα το έφτιαξα! Για να συντηρώ μέσα μου την ελπίδα ότι οι τζίτζικες που κάνουν την καρδιά να τραγουδάει, θα είναι ακόμα χρήσιμοι στο αύριο που ξημερώνει!».