Λάκης Λαζόπουλος: «Όσοι δημοσιογράφοι με έχουν βρίσει ποτέ δεν με κάλεσαν να απαντήσω. Αυτό για μένα είναι εύσημο»
Ελλάδα

Λάκης Λαζόπουλος: «Όσοι δημοσιογράφοι με έχουν βρίσει ποτέ δεν με κάλεσαν να απαντήσω. Αυτό για μένα είναι εύσημο»

Λάκης Λαζόπουλος: «Όσοι δημοσιογράφοι με έχουν βρίσει ποτέ δεν με κάλεσαν να απαντήσω. Αυτό για μένα είναι εύσημο»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα»

Ποδαρικό με συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου έκανε η εκπομπή «Τι λες τώρα».

Ο ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για τα πάντα.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης στη ζωή του. Σε αυτό φταίνε οι πολλές «φουρτούνες» από τις οποίες πέρασε, που τον έβαλαν να δει τα πράγματα από διαφορετικό πρίσμα.

«Αφού έφαγα πολλές φουρτούνες πλέον έχω ηρεμήσει και λέω “μπάστα να δούμε και σένα. Μπορεί να έχω εξωστρέφεια αλλά έχω πολλά θέματα προσωπικά να επιλύσω. Δεν είχε φρένα το όχημα» είπε.

Και συνέχισε: «Στους “Μήτσους” έπαθα ένα είδος σωματικού Αλτσχάιμερ. Δεν θυμόμουν ποιο είναι το σώμα μου, με έβλεπα χωρίς την κοιλιά της μάνας και έλεγα πού πήγε».

Μετά τον θάνατο της συζύγου του τόνισε πως μπήκε στη διαδικασία να ξαναβρεί τον εαυτό του κι άρχισε πρώτα προσέχοντας τη διατροφή του.  «Μετά τον θάνατο της Τασούλας ήθελα να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να θυμηθώ τα κιλά μου».

Αναφέρθηκε δε και στις «εμβολιακές παρενέργειες» που είχε και χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο.

Στη ζωή του δηλώνει πως του αρέσει να μηδενίζει γιατί μόνο έτσι βρίσκει κανείς την εκκίνηση για νέες εμπειρίες. Στη σταδιοδρομία του πολλές φορές δέχτηκε άσχημη κριτική και δη από δημοσιογράφους, όπως είπε. «Δεν φοβήθηκα αλλά για λόγους τακτικής πήγα πίσω για να μην πάρει κόσμο αυτή η επιθετικότητα. Όσοι δημοσιογράφοι με έχουν βρίσει ποτέ δεν με κάλεσαν να πω τη γνώμη μου για να απαντήσω. Αυτό για μένα είναι εύσημο» σημείωσε.

Ενθυμούμενος τα πρώτα του βήματα ομολόγησε πως το πανεπιστήμιο στάθηκε η αφορμή να αλλάξει όλη του η ζωή. Από παιδί που ντρεπόταν κατάφερε να βρει το θάρρος και να πάρει μέρος σε μία ακρόαση απαγγέλλοντας Ρίτσο.

«Στο πανεπιστήμιο έγινε επιφοίτηση σαν να μεγάλωσε το κεφάλι μου. Είδα σε μία ταμπέλα “ζητούνται φοιτητές να απαγγείλουν Ρίτσο”. Και λέω “πάλι δεν θα τολμήσεις;” και γύρισα αλλά γύρισα ένας άλλος άνθρωπος.Έγινε η πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να κρατήσω τον εαυτό μου όρθιο απέναντι στα “θέλω” μου» ανέφερε.

https://streamable.com/i0gf1u