Λίτσα Γιαγκούση: Πώς είναι σήμερα και τι κάνει στη ζωή της;
Ελλάδα

Λίτσα Γιαγκούση: Πώς είναι σήμερα και τι κάνει στη ζωή της;

Λίτσα Γιαγκούση: Πώς είναι σήμερα και τι κάνει στη ζωή της;

Η Λίτσα Γιαγκούση σημάδεψε τη δεκαετία του ’90 με τα τραγούδια της, αλλά πλέον ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως λέει αυτό έγινε από συνδυασμό καταστάσεων.

Τι θα την έκανε να επιστρέψει στη δισκογραφία;

«Και έτσι ήρθαν τα πράγματα και σίγουρα με κάποιον τρόπο το προκάλεσα. Μπορεί να είμαι και εγώ χαμηλών τόνων, περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται» είπε η Λίτσα Γιαγκούση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και πρόσθεσε: «Αν επέστρεφα με κάποιο τραγούδι, θα ήθελα να είναι σε αυτό το επίπεδο, αν όχι παραπάνω, σίγουρα όχι πιο κάτω».

Όσο για το τι της λείπει από τα ’90s, η τραγουδίστρια τόνισε: «Ήταν λίγο πιο αγνά τα πράγματα, πιο αυθεντικά, πιο από την καρδιά μας. Νομίζω ότι αυτό έχει εκλείψει. Αν δεν βρω κάτι αντάξιο των προηγούμενων τραγουδιών μου, δεν υπάρχει λόγος να μπω studio». Η ίδια θεωρεί πως ίσως να ήταν καλύτερα αν λειτουργούσε πιο πολύ με τη λογική, αν και σημειώνει πως δεν την «ψώνισε» ποτέ, λέγοντας: «Δεν μπορώ να δεχθώ την έπαρση ακόμα και από ταλαντούχους ανθρώπους».

Η εμπειρία στα καλλιστεία και η πτώση με αλεξίπτωτο

«Από τα καλλιστεία θυμάμαι τα πάντα, αλλά δεν θα το ξαναέκανα» είπε η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό ομορφιάς και συμπλήρωσε: «Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Είχα ζητήσει το δικό μου βίντεο να εμπεριέχει τραγούδι, αλλά δεν γινόταν και έκανα κάτι άλλο, έπεσα με αλεξίπτωτο».

«Έχω αγαπήσει τη Λίτσα όπως είναι»

Η Λίτσα Γιαγκούση ανέφερε πως δεν κάνει δημόσιες σχέσεις και υποστήριξε: «Έχω αγαπήσει τη Λίτσα όπως είναι». Η ίδια, βέβαια, συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική, καθώς -όπως είπε- έχει να δώσει ακόμα πολλά.

«Είμαι μια παραδοσιακή γυναίκα»

Όπως είπε η τραγουδίστρια, είναι μαζί με έναν άνθρωπο για πολλά χρόνια, που έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα και αγαπούν τα ίδια πράγματα. Η ίδια δήλωσε: «Είμαι μια παραδοσιακή γυναίκα. Θα φτιάξω καφέ, θα μαγειρέψω, είμαι έτσι».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα