Μάρα Δαρμουσλή: Βγήκαν με τον Βασίλη Τσατσάκη από το μαιευτήριο με το νεογέννητο αγοράκι τους (Φωτογραφίες)
Ελλάδα

Μάρα Δαρμουσλή: Βγήκαν με τον Βασίλη Τσατσάκη από το μαιευτήριο με το νεογέννητο αγοράκι τους (Φωτογραφίες)

Μάρα Δαρμουσλή: Βγήκαν με τον Βασίλη Τσατσάκη από το μαιευτήριο με το νεογέννητο αγοράκι τους (Φωτογραφίες)

Το ζευγάρι διανύει στιγμές ανείπωτης ευτυχίας

Την ευτυχία να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα έζησε η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός έχει έναν ακόμη έφηβο γιο από προηγούμενο γάμο της.

Το πρωί της Παρασκευής η ευτυχισμένη μαμά βγήκε από το μαιευτήριο κρατώντας τον πρίγκιπά της προκειμένου να επιστρέψει η οικογένεια στο σπίτι τους.

Μία γεύση από τα συναισθήματά της έδωσε η Μάρα Δαρμουσλή με όσα έγραψε κάτω από την πρώη φωτογραφία με τον μικρό της άγγελο που δημοσίευσε στο Instagram account της:

«Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό. Μέσα σ’ αυτές τις τρελές μέρες που ζούμε, με κορωναϊο και Διομήδη!! Να ζω χώρια από τον πατέρα σου μια εβδομάδα πριν έρθεις, που μου φάνηκε μια αιωνιότητα. Να σε κρατάω με μάσκα, νύχτα μέρα, και μόνο όταν ανοίγεις διάπλατα τα μάτια σου και μοιάζεις να με ψάχνεις για να συμπληρώσεις το παζλ μυρωδιάς και ήχου, τότε και μόνο τότε σε αντικρίζω με κομμένη την ανάσα… Ο μπαμπάς σου τρελάθηκε στην πιθανότητα να μη σε κρατήσει τη μέρα που γεννήθηκες .Ευτυχώς, κερδίσαμε την πρώτη μάχη των 2 ημερών. Πρώτη φορά σε όλα σου κι εγώ μαζί σου. Από την αρχή σε όλα, σ’ ευχαριστώ. Κι έχω μια αγωνία… Όχι πως θα χάσω τα κιλά, ούτε πότε θα ξαναβρώ τη φόρμα μου, αλλά πως θα γνωριστούμε καλύτερα και γρηγορότερα και πως θα εδραιώσουμε καλύτερα και μακροχρόνια τη σχέση μας και το θηλασμό μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αγάπης! Ευχαριστώ το μαιευτήριο και το προσωπικό του για την απεριόριστη φροντίδα τους, το γιατρό μου Κ. Πατσούρα που με βοήθησε να περάσουμε την εγκυμοσύνη και τον τοκετό σε άλλο επίπεδο εξέλιξης και εμπειρίας 15 χρόνια μετά, τη μαία σίφουνα, ενημερωμένη, καθησυχαστική Χριστίνα Γιαννουλά και φυσικά τον Βασίλη, για σένα θα τα πούμε αργότερα! Η φωτογραφία είναι η πρώτη μας συνάντηση την ώρα του τοκετού».