Μαρία Μπεκατώρου: «Το ένστικτό μου είδε φως στο Mega»
Ελλάδα

Μαρία Μπεκατώρου: «Το ένστικτό μου είδε φως στο Mega»

Μαρία Μπεκατώρου: «Το ένστικτό μου είδε φως στο Mega»

Όσα θα διαβάσετε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο με τα «Νέα» η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια μιλά για πρώτη φορά για τη νέα της τηλεοπτική στέγη και την απόφαση να αφήσει πίσω της τον ΑΝΤ1 αναφέροντας χαρακτηριστικά «Το ένστικτό μου είδε φως στο Mega».

«Τη σεζόν 2010-2011 είχα κάνει το J2US και το 2012 το Junior MasterChef και το 2013 πήγα στον ΑΝΤ1. Αυτά τα χρόνια θα είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωή μου. Ήταν έντονα χρόνια και αυτό γιατί έκανα διαφορετικά πράγματα, έμαθα καλύτερη τηλεόραση και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής με αγάπησαν και με στήριξαν πολύ» δήλωσε σε άλλο σημείο.

Επιπλέον, μίλησε για την επιλογή της να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική της ζωή και πόσο δύσκολο είναι αυτό για να το καταφέρει κανείς.

«Δεν είναι σίγουρα εύκολο όχι μόνο και στον χώρο μας. Το θέμα είναι τι προσπάθεια κάνουμε εμείς να τα κρατήσουμε έξω από το σπίτι μας. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε και οι δύο φυσιολογικοί άνθρωποι που βγάζουμε τη δουλειά από το σπίτι εκτός από την πρόσφατη περίοδο που έπρεπε να πάρω μία τόσο σημαντική απόφαση» είπε.

Δείτε το βίντεο:

https://streamable.com/4ceev9