Μαρία Ηλιάκη: Σαν σήμερα έμαθε τα ευχάριστα
Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: Σαν σήμερα έμαθε τα ευχάριστα

Μαρία Ηλιάκη: Σαν σήμερα έμαθε τα ευχάριστα

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική της.

Η παρουσιάστρια ζει την απόλυτη ευτυχία εδώ και μερικούς μήνες, με τον ερχομό της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, ενώ παράλληλα, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για την εκπομπή με την οποία συμπαρουσιάζει με την Κατερίνα Καραβάτου, τα Σαββατοκύριακα στο Mega.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλης, όλους τους προβληματισμούς της αλλά και στιγμές από την καθημερινότητά της και σήμερα, αποφάσισε να αποκαλύψει ένα στιγμιότυπο από την ημέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος.

«Πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα μάθαμε πως είμαι έγκυος …και ένα χρόνο μετά…η αγάπη που νιώθω για το πλασματάκι αυτό είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει …εύχομαι σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες του κόσμου να μεγαλώσουν καλά παιδιά και αυτό νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο μεγαλώνοντας τα με πολλή αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

View this post on Instagram

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)