Μαρία Κορινθίου: Ο απίθανος χορός με την κόρη της, Ισμήνη, στο Tik Tok
Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: Ο απίθανος χορός με την κόρη της, Ισμήνη, στο Tik Tok

Μαρία Κορινθίου: Ο απίθανος χορός με την κόρη της, Ισμήνη, στο Tik Tok

Δείτε το βίντεο

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου έχει γίνει πλέον 15 χρονών και η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την αλλαγή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι δυο τους φροντίζουν εκτός από μαμά και κόρη, να είναι και τρόπον τινά φίλες, προκειμένου να υπάρχει μία υγιής σχέση μεταξύ τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την έφηβη πλέον Ισμήνη αλλά και τη σχέση τους.

«Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η νεαρή Ισμήνη ανέβασε ένα βίντεο όπου χορεύει με την Μαρία Κορινθίου και σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται μητέρα και κόρη αλλά περισσότερο για αδελφές.