Μαρία Σολωμού: «Βέβαια και είμαι ερωτευμένη – Χωρίς τον έρωτα δεν λειτουργώ, μαραζώνω»
Ελλάδα

Μαρία Σολωμού: «Βέβαια και είμαι ερωτευμένη – Χωρίς τον έρωτα δεν λειτουργώ, μαραζώνω»

Μαρία Σολωμού: «Βέβαια και είμαι ερωτευμένη – Χωρίς τον έρωτα δεν λειτουργώ, μαραζώνω»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο κανάλι του Fipster

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο Youtube και τη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια» και μίλησε για όλα.

Η συζήτηση στο μεγαλύτερο μέρος της άφηνε υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, με την ίδια να κομπλάρει και να γελάει δηλώνοντας ότι είναι μόνο φίλοι.

«Τον Γιώργο τον γνώρισα και μου είναι πολύ συμπαθής. Έχουμε μία προσωπική σχέση. Κάνουμε και πολύ ωραία βιντεάκια μαζί, στο Tik Tok.

Τον Mente ξεκίνησα να τον ακούω το 2018-2019 που είχε βγάλει το Caliente και είχε μπει στη λίστα με τα τραγούδια που ακούω.

Γενικά έχει γράψει και άλλα τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι, το ερωτικό», ανέφερε η ηθοποιός.

Μάλιστα, όταν ο Fipster την έβαλε να σκίσει φωτογραφίες και να κρατήσει έναν από τους δύο που θα της δείξει, ο Mente επικράτησε αρκετά με τα συνωμοτικά γέλια να επικρατούν.

Μεταξύ άλλων, έπρεπε να τον καλέσει και στο κινητό προκειμένου να του πει ότι θέλει να της γράψει ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι και να ραπάρει.

Ο ράπερ κοιμόταν αλλά μετά από λίγο κατάλαβε ότι η ηθοποιός την τρολάρει.

Σχετικά με τις σχέσεις της αναφέρθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της το 2012, που όλα της φάνταζαν τεράστια αλλά και ότι στην ηλικία των 24-25 είχε 3-4 άντρες στη ζωή της.

Ήταν σε μία σχέση την οποία κατάλαβε ότι κακώς έκατσε 8 χρόνια ενώ εξαρχής φαινόταν ότι χωλαίνει.

«Ήμουν πάρα πολύ καταπονημένη το 2012. Δούλευα φουλ, ξυπνούσα κάθε μέρα και έκλαιγα, κράτησε καμιά διετία, δεν ήξερα τι ήθελα ακριβώς.

Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένη προσωπικά, ήθελα πολύ να εξαφανιστώ, ο γιος μου ήταν ακόμα μικρός και εγώ είχα τότε πολλή δουλειά.

Ένιωθα μονίμως τύψεις, δεν ένιωθα καλά», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας, κατά περιόδους με πιάνει πάλι.

Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή».

Το βίντεο τελείωσε με την πιο κρίσιμη ερώτηση του Fipster για το εάν είναι ερωτευμένη.

«Βέβαια και είμαι ερωτευμένη. Πάντα είμαι και εάν δεν είμαι θα εφεύρω κάποιον για να είμαι. Δεν μπορώ αλλιώς, μαραζώνω. Τώρα…ναι είμαι!».