Μαρίνα Πατούλη: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και καταγγέλλει ότι της πρότειναν να το αποσιωπήσει
Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και καταγγέλλει ότι της πρότειναν να το αποσιωπήσει

Μαρίνα Πατούλη: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και καταγγέλλει ότι της πρότειναν να το αποσιωπήσει

Αίσθηση προκαλούν όσα αποκάλυψε

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη που γνωστοποίησε τα νέα μέσα από μία ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media.

Σε αυτή αφηγήθηκε το χρονικό μέχρι να διαγνωσθεί με τον ιό ενώ έκανε και μία πολύ σοβαρή καταγγελία.

Όπως είπε, έπειτα από εξέταση από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία προέκυψε ότι είχε «σχεδόν» τη νόσο, της έγινε η σύσταση να μην μιλήσει για αυτό σε κανέναν και να σιωπήσει.

Εκείνη δήλωσε πως βρίσκεται απέναντι σε κάθε πολιτικό παιχνίδι και σκοπιμότητα γι΄αυτό και μία μακροσκελή ανάρτηση μίλησε δημόσια για την κατάσταση της υγείας της αλλά και την πρωτοφανή παραίνεση που της έγινε:

«Πριν από λίγη ώρα και μετά από εξέτασή μου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής που διενεργεί ελέγχους για τον Covid19, ενημερώθηκα πως είμαι… «περίπου θετική» στον κορονοϊό, στο rapid test. Λίγο αργότερα, μου έγινε επίσης η σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν (!), να σιωπήσω (!), να το περάσω μόνη μου (!). Με έχουν συνηθίσει άλλωστε να σιωπώ και να περνάω μόνη μου κάθε τι. Κακό ή καλό όπως τις Άγιες ημέρες του Πάσχα… Δεν μίλησα για αυτές. Δεν σας αφορά άλλωστε ο πόνος της προσωπικής μου μοναξιάς.

Δεν θέλησα να βαρύνω τη χαρά σας, ούτε να βάλω σκιάστρα στην ευτυχία σας. Τώρα όμως θα μιλήσω, γιατί για εμένα, τα λόγια έχουν βαρύτητα, αξία και σημασία όταν προλαμβάνουν το κακό που μπορεί να βρει κάποιον άλλον. Συγγενή, φίλο, γνωστό, ή άγνωστο. Είμαι θετική λοιπόν στον ιό και αρνητική σε κάθε είδους παιχνίδια που αφορούν σε πολιτικές εικόνες και όχι σε μικρά παιδιά. Γι’ αυτό και χρέος μου, πάνω από όλα ηθικό, είναι να ενημερώσω όλον τον κόσμο με τον οποίο ήρθα τις τελευταίες ημέρες σε επαφή. Προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι η απομάκρυνση από το σπίτι τόσο του παιδιού μου όσο και της γυναίκας που μας φροντίζει.

Έχω καλέσει τον ΕΟΔΥ ώστε να αναλάβει με αξιοπιστία την περαιτέρω διερεύνηση της προσωπικής μου κατάστασης, λόγω του ότι ανήκω σε ευπαθή ομάδα. Αν φοβάμαι; «Ναι». Αν ανησυχώ και για εσάς; Χίλιες φορές “Ναι”. Σας ενημερώνω με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με υπέρτατο συναίσθημα αγάπης. Καμία εικόνα δεν είναι πάνω από την υγεία του κοινωνικού συνόλου και κανένα πρόσωπο, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, δεν έχει δικαίωμα να την υποβιβάσει, έστω και στο ελάχιστο. Εύχομαι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό. Και να επιστρέψω στη σιωπή μου γνωρίζοντας πως είστε όλοι καλά…» έγραψε χαρακτηριστικά.