Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Έχουν ειπωθεί χοντρά πράγµατα. Όπως “η Ιλάειρα πληρώνεται για να είναι δίπλα στον Μαυρίκιο”»
Ελλάδα

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Έχουν ειπωθεί χοντρά πράγµατα. Όπως “η Ιλάειρα πληρώνεται για να είναι δίπλα στον Μαυρίκιο”»

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: «Έχουν ειπωθεί χοντρά πράγµατα. Όπως “η Ιλάειρα πληρώνεται για να είναι δίπλα στον Μαυρίκιο”»

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο»

Μετά τον εντυπωσιακό τους αρραβώνα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση απασχολούν και πάλι τα Μέσα, αυτή τη φορά για τη συμμετοχή τους στο J2US.

Το πολυσυζυτημένο ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Ρουμελιώτου και μεταξύ άλλων απάντησε στα αρνητικά σχόλια των επικριτών του.

Τι σας έχει ενοχλήσει περισσότερο απ’ όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για τη σχέση σας;

Μαυρίκιος: Νοµίζω ότι ο κόσµος δεν έχει καταλάβει ακόµα ότι πίσω από αυτή τη σχέση που είναι µπροστά στα φώτα υπάρχει µια αληθινή, τρυφερή επαφή που έχει σηµαδέψει δύο ανθρώπους και τους έχει αλλάξει τη ζωή. Έχουµε κουραστεί να το λέµε αυτό συνέχεια. Βλέπουµε, ας πούµε, συγκεκριµένους πανελίστες, όπως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκποµπή της Κατερίνας Καινούργιου, που είναι και δικό µας παιδί, ο οποίος δεν έχει πει ποτέ µια καλή κουβέντα για µας. Με έχει πει αγενή, ατάλαντο… Ο Κώστας Τσουρός, η Αφροδίτη Γραµµέλη, επίσης, ποτέ δεν έχουν πει µια καλή κουβέντα. Αν είχα ένα κουµπί να τους εξαφανίσω από την τηλεόραση, θα το έκανα. (Γελάει.)

Ιλάειρα: Εµένα µε έχουν ενοχλήσει χοντρά πράγµατα που έχουν ειπωθεί. Όπως «η Ιλάειρα πληρώνεται για να είναι δίπλα στον Μαυρίκιο». Καταλαβαίνω ότι ο κόσµος ζηλεύει και δεν µπορεί να αντιληφθεί ότι εκεί έξω υπάρχει αγάπη, όπως δεν την έβρισκα και εγώ πριν, αλλά δεν θα έµπαινα στη διαδικασία να φέρω τους γονείς µου στην εκκλησία, σε έναν τόσο ιερό χώρο, και να ορκιστώ στην αγάπη και να σκέφτοµαι τα χρήµατα. Όχι.

Θα σε ρωτήσω ευθέως τότε αυτό που έχει ήδη ειπωθεί: αν ο Μαυρίκιος δεν ήταν ευκατάστατος, θα τον ερωτευόσουν το ίδιο;

Ιλάειρα: Δεν έχουν καµία σχέση τα χρήµατα. Και οι γονείς µου είναι ευκατάστατοι και εγώ. Δούλευα σερβιτόρα από τότε που θυµάµαι τον εαυτό µου και έφυγα ως φοιτήτρια µε 30 χιλιάδες ευρώ δικά µου. Δεν έχω ανάγκη τον πλούσιο γαµπρό. Έχω περιουσία για να ζήσω. Έχω κτήµατα στον Άγιο Κωνσταντίνο. Τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα και ήθελα να είµαι µαζί του.

Μαυρίκιος: Μα είναι προσβλητικό και για µένα. Δηλαδή παντρεύτηκα µια γυναίκα που µε θέλει για τα λεφτά µου; Είναι προσβλητικό και για τους ίδιους που το λένε.

Μαυρίκιε, όταν άρχισες να εµφανίζεσαι στις τηλεοπτικές εκποµπές, δεν περίµενες ότι αυτή η υπερέκθεση θα φέρει αντιδράσεις;

Αυτή είναι η απορία και του Κώστα Τσουρού. Γιατί βγαίνουµε συνέχεια. Το ορκίζοµαι ότι όσες φορές προσπάθησα να αποφύγω συνέντευξη γιατί µε έχουν πάρει από όλες τις εκποµπές, με παρεξηγούσαν. Μου έχουν πει από εκποµπή που είπα «όχι» «πώς τολµάτε να µη βγαίνετε σε µας; Δεν ντρέπεστε;». Δεν µπορώ να πω «όχι» στις εκποµπές που θέλουν να µιλήσω για τη σχέση µου, όταν παλιά µε φιλοξενούσαν να µιλήσω για τη δουλειά µου. Ο Λιάγκας µας κάλεσε 4 φορές στην εκποµπή και ταυτόχρονα µας έκανε επίθεση γιατί βγαίνουµε στα κανάλια. Δεν παίρνουµε λεφτά για κάθε εµφάνιση που κάνουµε. Βγαίνουµε σε όποιο κανάλι θέλουµε. Με αυτά που λένε στην τηλεόραση κάνουν µια µερίδα του κόσµου, ευτυχώς µικρή, να στραφεί εναντίον µας. Ότι κάνουµε κάτι κακό. Έχουν φτάσει να µας απειλούν µε µηνύµατα: «Θα σε πετύχουµε. Θα σε σπάσουµε στο ξύλο». Κι αυτό το λέω για πρώτη φορά. Θέλω να σταµατήσω κάθε βράδυ να σιγουρεύοµαι ότι έβαλα τον συναγερµό για να µην µπει κάποιος στο σπίτι. Θέλω να σταµατήσω να φοβάµαι.

Τον τελευταίο καιρό έχετε δεχτεί έντονη κριτική και από την Έλενα Ακρίτα.

Μαυρίκιος: Είµαι πολύ θυµωµένος µαζί της γιατί έχει πει ανήκουστα πράγµατα. Έχει πει ότι το επάγγελµά µου είναι «διάσηµος», ενώ εγώ είµαι βραβευµένος, καταξιωµένος σε αυτό που κάνω και δεν δέχομαι µύγα στο σπαθί µου. Με έχει πει «µέτριο τραγουδιστή». Δεν σέβεται όλους αυτούς που συνεργάστηκα. Έχουν µιλήσει για µένα ο Πλέσσας, ο Χατζής, ο Χατζηνάσιος ο Μαχαιρίτσας. Αφού έκανε η Έλενα Ακρίτα έρευνα, θα έπρεπε να είχε δει ότι σπουδάζω την τέχνη µου από 5 ετών. Δηλαδή 27 χρόνια κάνω αυτό και µόνο το πράγµα. Μου λένε όλοι «δεν κάνει να τσακωθείς µε την Ακρίτα». Ποιος είναι αυτός που είναι στο απυρόβλητο; Έχει σταυρώσει κόσµο. Όλα αυτά που έχει πει για µένα και την Ιλάειρα είναι µηνύσιµα. Έχει κάνει συκοφαντική δυσφήμιση και το έχω τσεκάρει µε δικηγόρους. Πρέπει να προστατεύσουµε την οικογένειά µας.