Μελέτης Ηλίας – Θέμις Βουτσινά: Ο χωρισμός τους και η περιπέτεια με τα ναρκωτικά
Ελλάδα

Μελέτης Ηλίας – Θέμις Βουτσινά: Ο χωρισμός τους και η περιπέτεια με τα ναρκωτικά

Μελέτης Ηλίας – Θέμις Βουτσινά: Ο χωρισμός τους και η περιπέτεια με τα ναρκωτικά

Η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλόφορεί στα περίπτερα

Ο Μελέτης Ηλίας φωτογραφήθηκε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα μαζί με τη σύζυγό του, Θέμις Βουτσινά και μίλησαν για την περίοδο που έμειναν χωριστά, αλλά και για την περιπέτεια του ηθοποιού με τα ναρκωτικά.

Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία του,  την οικογενειακή καθημερινότητα με τα δυο τους παιδιά, τον μικρό χωρισμό, αλλά και όλα εκείνα που κάνουν τον γάμο τους ξεχωριστό.

Έχετε περάσει και μέρες χωριστά;

Μελέτης: «Ναι, είχαμε χωρίσει για έναν χρόνο περίπου».

Θέμις: «Ήταν στην αρχή της σχέσης μας. Έφυγε στον στρατό και μετά έπρεπε να μείνει για μια θεατρική σεζόν στη Θεσσαλονίκη, οπότε αυτό το διάστημα μας βοήθησε να πάρουμε μια απόσταση και αργότερα μια απόφαση».

Πειραματίστηκες όμως και με τα ναρκωτικά, όπως έχεις αποκαλύψει

Μελέτης: «Ήταν μια περίοδος στη νεότητά μου, εκεί στα 22 με 25, που ξεκίνησα με αυτή τη χαζή περιέργεια, λόγω παρέας, και μπήκα σε αυτή την περιπέτεια με τα ναρκωτικά. Στην ουσία στάθηκα τυχερός που πήρα την απόφαση και τα σταμάτησα όταν είδα τον εαυτό μου να μην αντεπεξέρχεται.

Όταν μπαίνεις σε τέτοιες ιστορίες, συνήθως είναι μονόδρομος με κακό τέλος. Βγήκα σχετικά νωρίς, από καθαρή τύχη. Και ο λόγος που το έχω πει είναι για να ευλογήσω την τύχη μου που τα κατάφερα».

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.