Μελίνα Ασλανίδου: «Ναι, έφτασα κοντά στην ιδέα του γάμου. Έχω υπάρξει και αρραβωνιασμένη»
Ελλάδα

Μελίνα Ασλανίδου: «Ναι, έφτασα κοντά στην ιδέα του γάμου. Έχω υπάρξει και αρραβωνιασμένη»

Μελίνα Ασλανίδου: «Ναι, έφτασα κοντά στην ιδέα του γάμου. Έχω υπάρξει και αρραβωνιασμένη»

Όσα είπε για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό ΟΚ!

Στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου μίλησε η Μελίνα Ασλανίδου.

«Δεν θα βάλω και τα μαύρα αν κάποιο τραγούδι μου δεν πάει καλά. Δεν δίνω τόση σημασία. Και τι θα πει πάει ή δεν πάει καλά; Σημασία έχει να εκφράζεσαι και να κάνεις πράγματα που εσύ θέλεις να κάνεις στη δισκογραφική και καλλιτεχνική σου πορεία. Εγώ είμαι ευγνώμων γιατί κάνω αυτά που μου αρέσουν.

Υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα θέλεις. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Μπορεί απλά μερικές φορές να μη δώσουμε τον κατάλληλο χρόνο ή την ενέργεια για να είναι τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Δεν μένω ποτέ, όμως, σε κάτι που θα με χαλάσει. Κι αυτό γιατί όλα είναι μέσα στη ζωή».

H Μελίνα Ασλανίδου έχει κάτσει στην καρέκλα του coach στο The Voice αλλά και σε αυτήν τoυ κριτή στο X-Factor. Αν σήμερα έκανε εκείνη τα πρώτα της βήματα θα επέλεγε έναν μουσικό διαγωνισμό;

«Είναι λίγο δύσκολη η ερώτηση που μου κάνεις γιατί εγώ ήμουν περίεργο παιδί. Δεν πήγαινα σε αυτά που δεν γέμιζαν την ψυχή μου. Ήταν και διαφορετικές οι εποχές. Δεν ξέρω αν θα το έκανα. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αλλάζουν οι εποχές και οι σκέψεις μας. Τώρα πια ένα παιδί 17 χρόνων έχει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από ένα συνομήλικο της δικής μου γενιάς. Μεγαλώναμε τελείως διαφορετικά και δεν είχαμε το Ίντερνετ και το κινητό 24 ώρες το 24ωρο».

Έφτασε άραγε ποτέ πολύ κοντά στην ιδέα του γάμου;

«Αν έφτασα στην ιδέα; Ναι, εντάξει. Έχω υπάρξει και αρραβωνιασμένη. Είναι κάτι που δεν θέλω να το βγάλω πολύ προς τα έξω. Τι σημασία έχει; Η προσωπική ζωή είναι προσωπική. Το λέει και η ίδια
η λέξη. Αφορά το πρόσωπο. Αν, ας πούμε, μέσα από τα λεγόμενά μου μπορώ κάποιον άνθρωπο να τον βοηθήσω ή κάποιον να φωτίσω ή κάποιον να προβληματίσω, μακάρι να γίνει. Μου αρέσει να υπάρχει ουσία μέσα στα πράγματα που κάνω. Ακόμα και σε μια συνέντευξη».

Έχει εκνευριστεί ποτέ με δημοσιεύματα για τη ζωή της;

«Δεν ασχολούμαι. Συνήθως αποστασιοποιούμαι. Εγώ ξέρω ποια είμαι και οι δικοί μου ξέρουν. Δεν υπάρχει λόγος να επηρεάζεται ο κύκλος μου από το γεγονός ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Υπάρχουν άνθρωποι που συμπορεύονται με εμένα και δεν επιτρέπω κανείς να τους πληγώσει. Τους προστατεύω. Επειδή με αγαπάνε οι άνθρωποί μου, ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει, γνωρίζουν ότι κάποια πράγματα θα υπάρχουν ό,τι κι αν κάνουμε. Έχουν εξοικειωθεί με αυτό το παιχνίδι. Ξέρεις τι συμβαίνει; Δεν φύτρωσα στον πλανήτη Γη. Υπάρχει η μαμά, ο μπαμπάς, αδέλφια, ξαδέλφια, ο σύντροφός σου. Δυστυχώς ένας άνθρωπος που είναι δίπλα σου μαθαίνει κι αυτός να παίρνει τα μέτρα του και να μην ακούει αυτά τα ανυπόστατα».