Ελλάδα

Μιμή Ντενίση: “Δεν πρέπει να παρακαλούν οι καλλιτέχνες πρέπει να διεκδικούν”

Μιμή Ντενίση: “Δεν πρέπει να παρακαλούν οι καλλιτέχνες πρέπει να διεκδικούν”

Ποια είναι η γνώμη της για το ζήτημα των καλλιτεχνών;

Αλλεπάλληλες είναι οι αντιδράσεις των εκπροσώπων του καλλιτεχνικού χώρου για το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με την αναστολή παραστάσεων και συναυλιών εν μέσω της πανδημίας.

Θέση στο καίριο αυτό θέμα πήρε και η Μιμή Ντενίση με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός εκφράζει σε αυτή την αγωνία της για το μέλλον χιλιάδων οικογενειών που πλήγονται βαρύτατα όσον αφορά τον βιοπορισμό τους και κατηγορεί τους επικεφαλής για ολιγωρία ενώ παράλληλα ζητά να υπάρξει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στήριξης μέχρι να επανέλθει ξανά ομαλότητα στον χώρο του θεάματος.

“Όποια κυβέρνηση ανεβαίνει στην εξουσία μιλάει αρχικά για την βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, τον Πολιτισμό!!! Στα δύσκολα όμως δεν υπάρχει αυτή η βιομηχανία…”.

“Δεν πρέπει να παρακαλούν οι καλλιτέχνες πρέπει να διεκδικούν”.

“Το κύριο θέμα αυτή την στιγμή δεν είναι πότε θ΄ανοίξουν τα θέατρα θα γίνουν συναυλίες θα γυριστούν ταινίες..το σπουδαίο είναι να υπάρξει να δημιουργηθεί ένα fund, να δοθεί ένα σημαντικό κεφάλαιο από την Ευρώπη κι από τα μεγάλα Ιδρύματα για την στήριξη όλων των εργαζόμενων στον Πολιτισμό όπως κι όλων των επιχειρήσεων που δημιουργούν Πολιτισμό”, αναφέρει στο ποστ της.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της:

Exit mobile version