Μίνα Αδαμάκη: Το θρίλερ με την είδηση του θανάτου της –  Η ανάρτηση Μπιμπίλα – «Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε»
Ελλάδα

Μίνα Αδαμάκη: Το θρίλερ με την είδηση του θανάτου της – Η ανάρτηση Μπιμπίλα – «Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε»

Μίνα Αδαμάκη: Το θρίλερ με την είδηση του θανάτου της –  Η ανάρτηση Μπιμπίλα – «Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε»

Τι έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ;

Εδώ και αρκετές ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η ανεπιβεβαίωτη είδηση ότι «έφυγε» από τη ζωή η μία από τις θρυλικές «Τρεις Χάριτες», Μίνα Αδαμάκη.

Η είδηση έχει αναπαραχθεί από πολλούς ιστότοπους χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Όπως όφειλε, ο πρόεδρος του ΣΕΗ προχώρησε σε ανάρτηση για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι η ηθοποιός όντως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας όμως ο ίδιος δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον θάνατό της.

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμακη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι.

Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας» έγραψε.

Η τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη πάντως ήταν πριν από έναν χρόνο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».