Mother’s Day: Διάσημες μανούλες ποζάρουν με τα μωράκια τους και «λιώνουν» το Instagram
Ελλάδα

Mother’s Day: Διάσημες μανούλες ποζάρουν με τα μωράκια τους και «λιώνουν» το Instagram

Mother’s Day: Διάσημες μανούλες ποζάρουν με τα μωράκια τους και «λιώνουν» το Instagram

Ζουν την απόλυτη ευτυχία

Η γιορτή της μητέρας ή Mother’s Day που έχει καθιερωθεί πρόκειται για μια κινητή γιορτή αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

Αρκετοί είναι εκείνοι που τρέφουν μια μεγαλύτερη αγάπη προς τη μητέρα σε σχέση με τον πατέρα αφού είναι πάντοτε ο «βράχος» της οικογένειας.

Διάσημες μανούλες που έζησαν για πρώτη φορά αυτό το συναίσθημα γιορτάζουν και μοιράστηκαν φωτογραφίες με τα μωράκια τους.

Ελένη Φουρέιρα

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες και ζει την απόλυτη ευτυχία μαζί με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία. Σε συνέντευξή της στην ελληνική Vogue μοιράστηκε τις δυσκολίες που βίωσε έως ότου καταφέρει να αποκτήσει το πρώτο της παιδάκι. Μάλιστα, τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης άκουγε από αρκετούς να το συζητούν – παρότι η ίδια δεν είχε αποκαλύψει κάτι – ενώ ταυτόχρονα εκείνη δεν γνώριζε εάν θα προχωρήσει φυσιολογικά η εγκυμοσύνη της ή όχι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες απέκτησε τον Αλεξάνδρο μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι και την αγάπη της για την ανθρώπινη ύπαρξη διπλασιάστηκε. Η ευτυχία ξεχειλίζει από μέσα της αν και προτιμά να κρατά το παιδί της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε κάθε περίπτωση, ο έρωτας με τον Χρήστο ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του παιδιού τους. Όπως μάλιστα λέει σε ανάρτησή της, «μου άλλαξε τη ζωή».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το ίδιο πρωτόγνωρο συναίσθημα βιώνει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που απέκτησε το αγγελούδι της αρχές του έτους. Μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου απολαμβάνουν το αίσθημα της οικογένειας που ολοκληρώθηκε με τον γιο τους. Η παρουσιάστρια περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το μωράκι της παρότι λίγο μετά τη γέννα χτύπησε στο πόδι και έπρεπε να μείνει για λίγο καιρό στο κρεβάτι.