Νατάσσα Μποφίλιου: Φουλ αδυνατισμένη και με ανανεωμένο στιλ στα μαλλιά!
Ελλάδα

Νατάσσα Μποφίλιου: Φουλ αδυνατισμένη και με ανανεωμένο στιλ στα μαλλιά!

Νατάσσα Μποφίλιου: Φουλ αδυνατισμένη και με ανανεωμένο στιλ στα μαλλιά!

Εντελώς διαφορετική η εικόνα της

Φουλ ανανεωμένη είδαμε τη Νατάσσα Μποφίλιου στη φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού Elle, στο οποίο και παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για την πανδημία, τη διαχείρισή της από το κράτος αλλά και το πώς κατάφερε να αλλάξει διατροφικές συνήθειες και να χάσει βάρος.

Αδυνατισμένη όσο ποτέ και με διαφορετικό στιλ και χρώμα στα μαλλιά η ερμηνεύτρια άφησε άφωνους με τη νέα της εικόνα τους θαυμαστές της.

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα» ανέφερε για το πώς έχασε τα περιττά κιλά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE GREECE (@elle_greece)

Σε άλλο σημείο μίλησε και για τους λόγους που ένιωσε ανασφάλεια στην πανδημία:

«Όταν εν μέσω μιας πανδημίας προσλαμβάνουμε αστυνομικούς και όχι νοσηλευτικό προσωπικό, αυτό είναι μια επιλογή που σε κάθε νοήμονα και προοδευτικό άνθρωπο κινητοποιεί μια συγκεκριμένη διαδικασία σκέψης: ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αμφισβήτηση και μια προσπάθεια καταπάτησης κάποιων δικαιωμάτων, που με πολύ αγώνα, αίμα και θυσία έχουν κατακτηθεί. Για όλο αυτό νιώθω μεγάλη ανασφάλεια. Κάθε πραγματικά προοδευτικός άνθρωπος αισθάνεται το ίδιο».