Νικολέττα Βλαβιανού: «Δεν έχω καλές αναμνήσεις από τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Ελλάδα

Νικολέττα Βλαβιανού: «Δεν έχω καλές αναμνήσεις από τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Νικολέττα Βλαβιανού: «Δεν έχω καλές αναμνήσεις από τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η ηθοποιός είπε ότι για πολλά χρόνια έμεινε εκτός χώρου, επειδή μίλησε για άσχημες συμπεριφορές και την «εξαφάνισαν»

Στο «Πρωινό» μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού με αφορμή τις υποθέσεις για το #metoo που ήρθαν στην επιφάνεια τους τελευταίους μήνες, μεταξύ αυτών και του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο έχει συνεργαστεί. Η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σχετικά φάνηκε να έρχεται σε άβολη θέση.

«Μετά από 18 χρόνια ξαναβρεθήκαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη τηλεοπτικά. Δούλευα αλλού εγώ, αλλού εκείνος, δεν έτυχε να συμπέσουμε. Δεν τα γνώριζα αυτά για τα οποία κατηγορείται. Όσον αφορά στις άσχημες συμπεριφορές, είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά για μένα, αλλά δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Υπάρχουν οι εύκολοι και οι δύσκολοι συνεργάτες σε όλες τις δουλειές, δεν ήταν από τους εύκολους συνεργάτες».

«Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία τους και το χειρότερο είναι ότι την εκμεταλλεύονται για εργασιακό μπούλινγκ. Ότι γίνεται κατάχρηση εξουσίας όμως ευθύνονται οι παραπάνω από αυτούς».

Η ηθοποιός δήλωσε ακόμη πως για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποια άτομα την «εμπόδιζαν» να συμμετέχει σε δουλειές στην τηλεόραση: «Για πολλά χρόνια μου γινόντουσαν προτάσεις και στη συνέχεια εξαφανιζόμουν. Δεν ξέρω ποιος με έκοβε. Με πρότειναν άνθρωποι, σκηνοθέτες στο κανάλι και μόλις λεγόταν το όνομά μου, ήταν σαν να μην ειπώθηκε. Μετά ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και μου είπαν κάποια πράγματα. Κατάφερα να το ξεπεράσω».

Δείτε τη συνέντευξη: