Νίκος Απέργης: «Στον επαγγελματικό μου χώρο δέχθηκα λεκτική βία για τα κιλά μου»
Ελλάδα

Νίκος Απέργης: «Στον επαγγελματικό μου χώρο δέχθηκα λεκτική βία για τα κιλά μου»

Νίκος Απέργης: «Στον επαγγελματικό μου χώρο δέχθηκα λεκτική βία για τα κιλά μου»

Τι θα συμβούλευα τους ανθρώπους που έχουν περάσει περιστατικά βίας;

O Νίκος Απέργης μίλησε, στην κάμερα της εκπομπής Love It, για τη νέα του δισκογραφική δουλειά και τη λεκτική βία που δέχτηκε στη δουλειά του.

«Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο “Μη με παιδεύεις” και κυκλοφορεί από την Panik Records. To βίντεο κλιπ γυρίστηκε σε ένα πολύ όμορφο δάσος της Βαρυμπόμπης που δεν υπάρχει πια. Τα έσοδα από το Youtube θα πάνε στους πυρόπληκτους της περιοχής».

Για τον κορονοϊό ανέφερε: «Ο κορονοϊός λειτούργησε πολύ άσχημα, κυρίως ψυχολογικά, για εμάς τους καλλιτέχνες και φυσικά για οικονομικούς λόγους».

Για τα talent shows είπε: «Είμαι πολύ υπέρ με το να πηγαίνουν τα νέα παιδιά οπουδήποτε τους δίνεται ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο και την αξία τους».

Για την εμφάνισή του σχολίασε: «Είμαι αδυνατισμένος, αλλά είμαι στη διαδικασία να χάσω και άλλα κιλά, το κάνω για εμένα πρώτα απ’ όλα και για λόγους υγείας και γιατί εγώ αυτή την περίοδο νιώθω έτσι», και συνέχισε: «Είμαι ερωτευμένος, είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος».

Για το ελληνικό #metoo: «Το ελληνικό #metoo έπρεπε να ξεκινήσει παλιότερα, η παρενόχληση και η βία οποιασδήποτε μορφής είναι καταδικαστέα. Στον επαγγελματικό μου χώρο δέχθηκα λεκτική βία για τα κιλά μου, είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Τότε ήμουν πολύ μικρός και νόμιζα ότι έχουν δίκιο αυτοί, τώρα δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν γινόταν. Θα συμβούλευα τους ανθρώπους που έχουν περάσει τέτοια περιστατικά να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους».