Νίκος Κουρής: «Η αλήθεια θα λάμψει με ένα τεστ DNA»
Ελλάδα

Νίκος Κουρής: «Η αλήθεια θα λάμψει με ένα τεστ DNA»

Νίκος Κουρής: «Η αλήθεια θα λάμψει με ένα τεστ DNA»

Για πρώτη φορά μίλησε για τη σχέση του με τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά και το νομικό κώλυμα με τη Μαργαρίτα

Μεγάλο θέμα των τελευταίων ημερών ήταν η δικαστική διαμάχη του Νίκου Κουρή κόντρα στην οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη ως αποτέλεσμα των ισχυρισμών του ότι είναι τέκνο του αείμνηστου δημιουργού.

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τον Μίκη Θεοδωράκη, τη σχέση τους και το νομικό κώλυμα που έχει προκύψει με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

«Όσο ζούσε ο Μίκης και κατά κάποιο τρόπο με είχε υπό την προστασία του δεν αντιμετώπιζα τέτοια προβλήματα. Αυτά δεν τιμούν κανέναν. Νομίζω ότι ο Μίκης ότι όπως προέβλεψε την ταφή είχε προβλέψει και όλα αυτά» είπε αρχικά.

«Η απόφαση δεν μου απαγορεύει να χρησιμοποιώ το επίθετο Θεοδωράκης» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στη συνέχεια της δίκης για την υπόθεση πρόκειται να ζητήσει βιολογική αναγνώριση. «Η αλήθεια θα λάμψει με ένα τεστ DNA» δήλωσε.

«Ό,τι έκανα το έκανα με τη συναίνεση του Μίκη γι΄αυτό ποτέ δεν αντέδρασε. Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της Μαργαρίτας θέλησα να το προβάλλω στο «Μίκης Radio» και με σύστησε στην κυρία Φόνσου ως Νίκο Θεοδωράκη. Κάναμε μία καλή αρχή με την Μαργαρίτα την οποία στη συνέχεια την απέρριψα και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί της. Εγώ τη σχέση που ήθελα με τον Μίκη την είχα» κατέληξε.

https://streamable.com/04snfc