Νίκος Κουρκούλης: «Με ρωτάνε “δεν έχετε προστασία”; Από ποιον αφού έχω τον μέγα προστάτη και τον έχω τσάμπα;»
Ελλάδα

Νίκος Κουρκούλης: «Με ρωτάνε “δεν έχετε προστασία”; Από ποιον αφού έχω τον μέγα προστάτη και τον έχω τσάμπα;»

Νίκος Κουρκούλης: «Με ρωτάνε “δεν έχετε προστασία”; Από ποιον αφού έχω τον μέγα προστάτη και τον έχω τσάμπα;»

Ο τραγουδιστής ανεβαίνει στη σκηνή του Mega με τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου

Μετά από δέκα χρόνια, ο Νίκος Κουρκούλης θα ανέβει στην ίδια σκηνή με τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου για τις ανάγκες της εκπομπής  «Σπίτι με το MEGA», το Μεγάλο Σάββατο στις 21.20.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» φιλοξένησε συνέντευξη του τραγουδιστή.

«Μαζί μου στην εκπομπή θα είναι η σύζυγός μου, Κέλλυ Κελεκίδου. Μετά από 10 χρόνια ξαναβρισκόμαστε και μας σμίγει το Μega. Επίσης θα είναι μαζί μου ο Νίκος Ζωιδάκης, αυτός ο υπέροχος Κρητίκαρος, και υπάρχει και μια όμορφη έκπληξη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου», είπε ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για το πώς του έχει φανεί που βρίσκεται μακριά από τις πίστες λόγω πανδημίας, ο ίδιος είπε ότι «Είχα τη συνεργασία με την Πάολο, που ήταν πολύ πετυχημένη. Ήμασταν ίσως από τα τελευταία σχήματα που είχαν τη γενναιότητα να ανοίξουν την εποχή του Ιουνίου, και να κλείσουμε πολύ σύντομα. Ήταν τρομακτικό να μην βλέπεις το πρόσωπο του άλλου και να βλέπεις μόνο τα μάτια του».

«Ο κλάδος μας είναι εντελώς παραγκωνισμένος. Η κυβέρνηση μας έχει παραγκωνίσει εντελώς. Δώσαν αποζημιώσεις αλλά πώς να ζήσεις με 500 ευρώ το μήνα; Άλλο να είσαι μόνος σου, και άλλο να έχεις και μια οικογένεια. Θα ήταν βασικό να σκύψουν πρώτα στην οικονομική βοήθεια όλων των συναδέλφων, πολύς κόσμος είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, και να δοθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να ανοίξουμε», πρόσθεσε ο ίδιος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω της πανδημίας.

Αναφερόμενος στις ημέρες του Πάσχα, είπε: «Το μεγαλύτερο στήριγμα είναι η πίστη. Πόσους προστάτες να έχεις από πάνω σου χωρίς πληρωμή; Με ρωτάνε πολλές φορές “Κύριε Κουρκούλη δεν έχετε προστασία;” εννοώντας για ασφάλεια. Εγώ να έχω προστασία; Να προστατευτώ από ποιον αφού έχω τον μέγα προστάτη και τον έχω τσάμπα; Η εκπομπή είναι αφιερωμένη σε όσους αναζητούν τη δική τους Ανάσταση και τόσο καιρό σταυρώνονται καθημερινά».

«Ο μεγάλος μου γιος δεν δίνει πολλή σημασία στα δημοσιεύματα. Το παιδί δεν έχει καμία θέση στην προβολή. Άλλο η δημοσιότητα και άλλο η καλλιτεχνία. Άλλο η δημοσιότητα και άλλο το κατά πόσο είμαι πετυχημένος», είπε ακόμα ο Νίκος Κουρκούλης.

«Είμαι κριτής από το σπίτι μου στα talent shows. Επί πληρωμής δε θα το έκανα, και δεν μου ταιριάζει. Δεν επισκέπτομαι τα τηλεοπτικά πλατό κατ’ επιλογή, αν και με βοήθησε πολύ η τηλεόραση στα πρώτα βήματά μου. Μετά από κάποια χρόνια, έχεις το δικαίωμα να κάνεις και κάποιες άλλες επιλογές», ανέφερε κλείνοντας.

https://streamable.com/sh8wlk