Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μπορώ να συλλάβω πώς είσαι ρατσιστής με κάτι που κατά τύχη δεν είσαι»
Ελλάδα

Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μπορώ να συλλάβω πώς είσαι ρατσιστής με κάτι που κατά τύχη δεν είσαι»

Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μπορώ να συλλάβω πώς είσαι ρατσιστής με κάτι που κατά τύχη δεν είσαι»

Ο αγαπημένος «Άλφρεντ» από τους «Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα» βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show

Toν Ντάνιελ Νούρκα υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Το ανερχόμενο «αστέρι» που έκανε θραύση φέτος στους «Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα» μίλησε για την επιτυχία της σειράς και τις δυσκολίες που είχε στον ρόλο του «Άλφρεντ».

«Νιώθω πολύ τυχερός και χαίρομαι που έπεσα σε καλούς ανθρώπους» είπε.

Αναφέρθηκε ακόμη στην αλβανική καταγωγή του και στο πώς ήταν τα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα. «Γεννήθηκα στην Αλβανία στα 5 ήρθα στην Ελλάδα στο Κιάτο κι μείναμε εκεί μέχρι τα 18».

Ρατσισμό όπως είπε δεν βίωσε σαν παιδί.  Η ζωή του κύλησε όμορφα στην επαρχία εκεί όπου ένιωσε αποδοχή και πήρε μια μεγάλη αγκαλιά από τους συμμαθητές του στο σχολείο.

Πώς βρέθηκε στους «Συμπέθερους»;

«Ο μάνατζέρ μου μού μίλησε για το κάστινγκ των Ρέππα Παπαθανασίου και πήγα. Μου είπαν και στο Skype και από κοντά ότι η προφορά μου πρέπει να είναι σπαστή και λέω “ρε φίλε τόσα χρόνια κάνω αγώνα να μάθω καλά ελληνικά μην μου το χαλάς».

Για τη συνεργασία του με την Τζένη Καζάκου: «Γνώρισα την Τζένη σαν Τζένη. τη γνώρισα σαν μονάδα χωρίς να ξέρω το οικογενειακό background. Δεν έχουμε μιλήσει για τη γιαγιά της, δεν ήθελα να είμαι ακόμα ένας που τη ρωτά για τη γιαγιά της».

Ο ηθοποιός επανήλθε στο θέμα του ρατσισμού, τον οποίο δεν μπορεί να κατανοήσει σε καμία του μορφή.

«Δεν μπορώ να καταλάβω και να συλλάβω πώς είσαι ρατσιστής με κάτι που κατά τύχη δεν είσαι. Κατά τύχη γεννήθηκες εδώ, στην Αμερική, οπουδήποτε». «Αν μου συνέβαινε αυτό που συμβαίνει στον “Άλφρεντ” στη σειρά δεν θα το ανεχόμουν» απάντησε στην ερώτηση αν έχει βρεθεί στη θέση του ήρωα που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Mega.