Ο Γιάννης Πάριος μιλά για την απόφαση του γιου του Νικόλα να ασχοληθεί με τη μουσική: «Αγωνιώ…»
Ελλάδα

Ο Γιάννης Πάριος μιλά για την απόφαση του γιου του Νικόλα να ασχοληθεί με τη μουσική: «Αγωνιώ…»

Ο Γιάννης Πάριος μιλά για την απόφαση του γιου του Νικόλα να ασχοληθεί με τη μουσική: «Αγωνιώ…»

Και ποιο είναι το «ελάττωμα» που έχει πάρει από εκείνον;

Μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης συζήτηση είχε ο Γιάννης Πάριος με τη Λένα Αρώνη στην εκπομπή Art Week .

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με εξομολογητική διάθεση μίλησε για την καριέρα, τον ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή του αλλά και για τα παιδιά του που τον κάνουν υπερήφανο με τη δική τους πορεία.

«Με διάλεξε ο έρωτας να τον τραγουδήσω» είπε σε πρώτο χρόνο και τον διαχώρισε από το αίσθημα της αγάπης. «Έχουν και τα δύο την ίδια δύναμη αλλά δυστυχώς δεν έχουν την ίδια διάρκεια. Η αγάπη είναι για πάντα» εξήγησε.

https://streamable.com/mjh21w

Εκτός από ερμηνευτής με αγγελική φωνή ο Γιάννης Πάριος έχει να παινεύεται και για το ταλέντο του στη σύνθεση. Παρ΄όλα αυτά, πολλά από τα δημιουργήματά του τα ανέθεσε σε άλλους συναδέλφους μακριά από καλλιτεχνικούς εγωισμούς που συναντά κανείς συχνά στον χώρο. Μ΄άρεσε να τα ακούω απ΄αυτούς τους ανθρώπους, είχαν τη σωστή τους τύχη και πορεία». είπε.

Ανέκαθεν λάτρευε τις γυναίκες και για αυτές τραγούδησε πολλές επιτυχίες. Το δόσιμο στον έρωτα είναι κάτι που πήρε από τους γονείς του, τους οποίους περιγράφει ως αγίους, στους οποίους θα ήθελε πολύ να μοιάσει.

https://streamable.com/8sifjl

Δηλώνει περήφανος πατέρας για τα παιδιά του ενώ εξομολογείται τη μεγάλη αγωνία που τρέφει για εκείνα προκειμένου να φέρουν εις πέρας όλα τα όνειρά τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Good Job Nicky – κατά κόσμον Νικόλα Βαρθακούρη – που ακολούθησε τα χνάρια του αν και δοκιμάζεται σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος με εκείνον, χτυπώντας ήδη την πόρτα της επιτυχίας.

«Τον Νικόλα τον χάνω, φεύγει. Αυτός έχει πάρει και το άλλο μου ελάττωμα. Είναι δουλευταράς το κυνηγάει αυτό, τ΄αγαπάει, γράφει στίχους. Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησε όταν έγινε 11 χρονών ήταν να μάθει πιάνο.

Αγωνιώ να έχει αυτό που ονειρεύεται, να πετύχει αυτό που ονειρεύεται και το σημαντικότερο; Να μην πάψει να ονειρεύεται γιατί όταν σταματήσουν τα όνειρα είναι σαν να παίρνουν σύνταξη» είπε.

https://streamable.com/itkakn