Ο Γιώργος Καρτελιάς μας συστήνει τη σύζυγό του και τον γιο του και αποκαλύπτει: «Τρίτη βγήκα από το νοσοκομείο, Τετάρτη μού είπε πως περιμένουμε παιδί!»
Ελλάδα

Ο Γιώργος Καρτελιάς μας συστήνει τη σύζυγό του και τον γιο του και αποκαλύπτει: «Τρίτη βγήκα από το νοσοκομείο, Τετάρτη μού είπε πως περιμένουμε παιδί!»

Ο Γιώργος Καρτελιάς μας συστήνει τη σύζυγό του και τον γιο του και αποκαλύπτει: «Τρίτη βγήκα από το νοσοκομείο, Τετάρτη μού είπε πως περιμένουμε παιδί!»

Η συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα μίλησαν ο Γιώργος Καρτελιάς και η σύζυγός του -διατροφολόγος στο επάγγελμα- Ιωάννα Ταπούτη που φωτογραφήθηκαν μαζί με τον γιο τους, Κυριάκο.

Την περασμένη χρονιά συνέβησαν πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Ο Γιώργος ανέλαβε για πρώτη φορά εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ μέσα στο καλοκαίρι παντρευτήκατε.

Γιώργος: Ναι, αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά από έντεκα χρόνια σχέσης. Αλήθεια, έντεκα χρόνια δεν είμαστε μαζί;

Ιωάννα: Έντεκα, ναι. Είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, είχαμε βαφτίσει τον μικρό αλλά εμείς δεν είχαμε παντρευτεί.

Μέσα σε αυτά τα έντεκα χρόνια πόσες φορές ειπώθηκε η λέξη «γάμος»;

Ιωάννα: Από μένα πολλές γιατί έλεγα «γυναίκα είμαι, να μη βάλω ένα νυφικό;». Τελικά φόρεσα τρία. Ήθελα να το διασκεδάσουμε λίγο.

Γιώργος: Για κάθε πενταετία που δεν της έκανα πρόταση κι ένα νυφικό.

Η πρόταση γάμου πώς έγινε;

Γιώργος: Α! Να σ’ το πει η Ιωάννα αυτό.

Ιωάννα: Η πρόταση γάμου έγινε στο γραφείο του Γιώργου στη Χαλκίδα.

Γιώργος: Μου είχε πει «θέλω η πρόταση να είναι υπερπαραγωγή, να περιλαμβάνει δείπνο και έκπληξη». Ήρθε λοιπόν μια μέρα στο γραφείο μου και…

Ιωάννα: …και εκεί που μιλούσαμε και ετοιμαζόμασταν να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα, έπεσε στα γόνατα με το δαχτυλίδι και μου έκανε πρόταση γάμου με τη σαγιονάρα!

Πώς και δεν παντρευτήκατε νωρίτερα;

Ιωάννα: Ο Γιώργος δεν ήθελε, το θεωρούσε περιττό. Η αλήθεια είναι ότι κυλούσαν τα χρόνια όμορφα, υπήρχε εξέλιξη και ήμασταν καλά μεταξύ μας, αλλά μου αρέσει ο γάμος ως παράδοση και ήθελα να πάρουμε την ευλογία του Θεού.

Γιώργος: Προσωπικά, δεν έβρισκα κανέναν λόγο να παντρευτούμε…

Ιωάννα: Όταν όμως έγινε ο γάμος, ήταν όλα τόσο όμορφα. Να σκεφτείς ότι με πήγε ο γιος μας στην εκκλησία γιατί εγώ δεν έχω μπαμπά και με συνόδευσε το παιδί μου. Το έζησε και ο Κυριάκος μας πάρα πολύ και πραγματικά έγινε την καλύτερη δυνατή στιγμή.

Πριν παντρευτείτε, υπήρχαν διαστήματα που ήσασταν χωριστά;

Ιωάννα: Ναι, είχαμε τους τσακωμούς και τα διαλείμματά μας. Αλλά δεν ήταν μεγάλα αυτά τα διαστήματα. Όλο αυτό τον καιρό και όλα αυτά τα χρόνια κέρδισε το «μαζί». Το «σε θέλω στη ζωή μου».

Γιώργος: Φτάσαμε και το τρίμηνο ή εξάμηνο που ήμασταν χωριστά. Μιλούσαμε όμως…

Αλήθεια, πώς γνωριστήκατε;

Γιώργος: Παντρευόταν ο αδελφός μου και είχαν ξεκινήσει όλοι δίαιτα για τον γάμο.

Ιωάννα: Διατροφή να λες!

Γιώργος: Διατροφή, ναι! Πήγα λοιπόν στην Ιωάννα για να με βοηθήσει ως διατροφολόγος να χάσω κάποια κιλάκια. Έχασα 11 και από τότε δεν έχω ξανακάνει δίαιτα. (Γελάει.)

Nιώθατε έτοιμοι για τον ερχομό του πρώτου σας παιδιού;

Ιωάννα: Ο Κυριάκος ήρθε σε μια φάση της ζωής μας που νομίζαμε ότι θα χάσουμε τον Γιώργο. Είχε αρρωστήσει βαριά από μηνιγγίτιδα και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο περίπου για έναν μήνα. Οι γιατροί είχαν φόβο ότι μπορεί να πάθει υπαραχνοειδή αιμορραγία και να καταλήξει. Τη μέρα που τελικά πήρε εξιτήριο θυμήθηκα ότι έχω μεγάλη καθυστέρηση, την οποία απέδωσα στο άγχος και στη στενοχώρια μου με όλο αυτό που συνέβη. Την άλλη μέρα, όμως, πήγα και έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό.

Γιώργος: Τρίτη βγήκα από το νοσοκομείο, Τετάρτη μού είπε πως περιμένουμε παιδί. Ήταν όλο πολύ ξαφνικό!

Γιώργο, εσύ πώς βίωσες όλη αυτή την περιπέτεια με την υγεία σου;

Γιώργος: Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα ένα τελευταίο τσιγάρο πριν μπω μέσα και όλοι ρωτούσαν «πού είναι ο ετοιμοθάνατος;». Ήμουν πολύ σοβαρά. Ο γιατρός μού είπε ότι σώθηκα επειδή έχω δυνατό οργανισμό. Γιατί με αυτά που είδαν στις εξετάσεις μου έπρεπε να είμαι σε κώμα… Είχα για 15 μέρες πονοκεφάλους και με ενοχλούσε πολύ το φως. Να φανταστείς ότι έκανα εκπομπή στο ραδιόφωνο με γυαλιά ηλίου. Πήγαμε σε ό,τι γιατρό υπήρχε, έπαιρνα ό,τι χάπια μού έδιναν –μέχρι και ενέσεις έκανα– κι ένα βράδυ λέω «δεν αντέχω άλλο, πάμε στο νοσοκομείο». Εκεί άρχισαν να ψάχνουν από τι προερχόταν όλο αυτό. Έμεινα στο νοσοκομείο 28 μέρες.

Ιωάννα: Τέλος καλό, όλα καλά. Με το που βγήκε από το νοσοκομείο ήρθε η ανακοίνωση ότι περιμένουμε μωρό, γι’ αυτό και συνηθίζω να λέω ότι ο Κυριάκος μας είναι ένα δώρο από τον Θεό.

Ιωάννα, εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας που έχει αποκτήσει πλέον ο Γιώργος, νιώθεις άβολα κάποιες στιγμές στον τρόπο που τον κοιτάνε ή τον προσεγγίζουν οι γυναίκες;

Ιωάννα: Αυτά υπήρχαν πάντα, από το ραδιόφωνο ακόμη. Εγώ δουλεύω με γυναίκες, τις θαυμάζω και τις εκτιμώ αφάνταστα. Πραγματικά, δεν τις ζηλεύω. Ζηλεύω το βλέμμα του Γιώργου. Αν ο Γιώργος ρίξει ένα βλέμμα διαφορετικό, δεν φταίει η άλλη…