Ο Πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα Meghan μετακομίζουν
Ελλάδα

Ο Πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα Meghan μετακομίζουν

Ο Πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα Meghan μετακομίζουν

Ο Πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα Meghan πρόκειται να μετακομίσουν στην έπαυλη Frogmore στο κτήμα του Windsor της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, αφήνοντας το παλάτι του Kensington.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θέλουν να ζήσουν μόνοι τους σε δικό τους χώρο, πριν τον ερχομό του παιδιού τους τον Απρίλιο, οπότε με το νέο έτος θα αποχωριστούν το παλάτι, που μοιράζονταν με τον Πρίγκιπα William, αδερφό του Harry, την Kate Middleton και τα παιδιά τους!

Το Windsor είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος (για εκείνους) και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα είναι σε αυτό το κτήμα» τονίζεται σε μια ανακοίνωση που εξέδωσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.

Φήμες για καβγάδες ανάμεσα στα αδέρφια

Βέβαια, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, υπήρξαν εντάσεις μεταξύ των δυο αδερφών, σενάρια που φουντώνουν μετά την απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από το Kensington.

Μια βασιλική πηγή είπε στην εφημερίδα: “Το αρχικό σχέδιο ήταν για τον Harry και το Meghan να φύγουν από το εξοχικό τους σπίτι στο Kensington και να μετακομίσουν σε ένα από τα κύρια διαμερίσματα. Αλλά υπήρξε κάποια ένταση μεταξύ των αδελφών. Τώρα δεν θέλουν να μένουν μαζί με τον William και την Kate!

Το νέο τους σπίτι, στο Μπερκσάιρ, στο δυτικό Λονδίνο, αποτελεί μέρος των επίσημων κατοικιών της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα, ενώ ως γνωστόν Harry και Meghan παντρεύτηκαν στο κάστρο του Windsor.