Όλγα Κεφαλογιάννη: Το συγκινητικό αντίο στη θεία της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το συγκινητικό αντίο στη θεία της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το συγκινητικό αντίο στη θεία της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η ανάρτηση της υπουργού Τουρισμού

Θλίψη σε όλη την Ελλάδα προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη το απόγευμα της Δευτέρας και άπαντες έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν, αναρτώντας τα δικά τους μηνύματα, όπως και η ανηψιά της, Όλγα Κεφαλλογιάννη.

Η υπουργός Τουρισμού, αποχαιρέτησε την αγαπημένη της θεία, γράφοντας μερικά λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπημένη μου θεία Μαριάννα, Είναι στιγμές, που τα λόγια στερεύουν. Είναι φτωχά, λίγα, αδύναμα να περιγράψουν αισθήματα, μνήμες, αγάπη, θαυμασμό. Αν κάτι πάντα σε χαρακτήριζε, αυτό θα ήταν μια αγκαλιά. Αγκαλιά αγάπης και στοργής. Αγκαλιά φροντίδας και καλοσύνης. Χωρούσε τους πάντες.

Την οικογένεια σου, τα παιδιά σου, όλα τα παιδιά που είχαν ανάγκη. Και αυτή η αγκαλιά προσέφερε ελπίδα, ανακούφιση, ζωή. Υπήρξες για εμένα σύμβολο, κίνητρο, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Ο θαυμασμός μου για το ήθος σου ήταν πάντοτε απεριόριστος. Η ανεκτίμητη προσφορά σου στην πατρίδα, το τεράστιο έργο ανθρωπιάς σου θα κρατά τη μνήμη σου ζωντανή για πάντα. Τη μνήμη μιας Μεγάλης Ελληνίδας. Σε αποχαιρετώ με αγάπη και σεβασμό», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Kefalogianni 🇬🇷 (@olgakefalogianni)

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Κοκλώνης: Συγκλονισμένος με τον χαμό της Μ. Βαρδινογιάννη – «Δώρο ζωής η γνωριμία μας»