Όλγα Πηλιάκη: «Ο Στέλιος φαινόταν πιεσμένος. Και πολύ άντεξε!»
Ελλάδα

Όλγα Πηλιάκη: «Ο Στέλιος φαινόταν πιεσμένος. Και πολύ άντεξε!»

Όλγα Πηλιάκη: «Ο Στέλιος φαινόταν πιεσμένος. Και πολύ άντεξε!»

Σαν «βόμβα» έπεσε η οικειοθελής του αποχώρηση

Για την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη μίλησε η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη στο okmag.gr.

Η απόφασή του να αφήσει πίσω του το ριάλιτι επιβίωσης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους συμπαίκτες του παρότι τον είχαν βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τάκης Καραγκούνιας έλεγαν συνεχώς πώς ο Στέλιος Χανταμπάκης μεταφέρει συνεχώς πληροφορίες σε άλλους παίκτες.

«Εγώ σήμερα έχω αποφασίσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του 2017 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου», ανέφερε στο συμβούλιο του Survivor All Star.

Η σύζυγός του νιώθει υπερήφανη για το γεγονός ότι έφτασε τόσο μακριά στο παιχνίδι, λέγοντας: «Ο Στέλιος φαινόταν πιεσμένος και ότι του λείπαμε πολύ. Είμαι χαρούμενη που τα κατάφερε ως εδώ. Και πολύ άντεξε».

Για να διαβάσετε περισσότερα, επισκεφθείτε το okmag.gr