“Ωνάσης: Τα θέλω όλα”: Αγνώριστος ο Σταμάτης Φασουλής στην αφίσα
Ελλάδα

“Ωνάσης: Τα θέλω όλα”: Αγνώριστος ο Σταμάτης Φασουλής στην αφίσα

“Ωνάσης: Τα θέλω όλα”: Αγνώριστος ο Σταμάτης Φασουλής στην αφίσα

Οι “Θεατρικές Σκηνές” ανακοίνωσαν την έναρξη της προπώλησης για την παράσταση “Ωνάσης: Τα θέλω όλα” του Σταμάτη Φασουλή.

Παράλληλα για πρώτη φορά βλέπουμε την πλήρη αφίσα της παράστασης με τους μεταμορφωμένους ηθοποιούς για τις ανάγκες των ρόλων τους.

Και πραγματικά, ο Σταμάτης Φασουλής ως ώριμος Ωνάσης είναι αγνώριστος.

Στην αφίσα ξεχωρίζουν και οι γυναίκες της ζωής του Ωνάση, η Τζάκι Κένεντι που υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, η Μαρία Κάλλας με την Κατερίνα Παπουτσάκη και η Τίνα Λιβανού που θα υποδυθεί η Ευγενία Δημητροπούλου.

Στον ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του θα εμφανιστεί ο Μέμος Μπεγνής ενώ τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Το έργο θα παρουσιαστεί παγκοσμίως στο Θέατρο Παλλάς για πρώτη φορά.

Θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

https://www.facebook.com/theatrikesskines/posts/1054261624769444:0

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός “κοφτερού” μυαλού που “διάβασε” την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου.