Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν θέλω να παντρευτώ, θέλω την ησυχία μου»
Ελλάδα

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν θέλω να παντρευτώ, θέλω την ησυχία μου»

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν θέλω να παντρευτώ, θέλω την ησυχία μου»

Ο αγαπημένος ηθοποιός τα είπε ωραία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τον Πάνο Σταθακόπουλο υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πολλοί αποκαλούν το «χαμογελαστό παιδί» της υποκριτικής, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο χωριό του στην Αρχαία Ήλιδα, τα σχέδια των γονιών του για να σπουδάσει Ιατρική στην Ιταλία και την αγάπη του για το θέατρο.

Τα πρώτα χρόνια στο ξεκίνημά του ήταν κάτω από δύσκολες συνθήκες που, όμως, δεν τον πτόησαν ποτέ στο να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο να γίνει ηθοποιός.

«Πολλά χρόνια σε υπόγειο, μετά ανέβηκα σε ημιυπόγειο και μετά πήγα στον πρώτο. Ήρθα στην Αθήνα για τον κρυφό έρωτά μου και ο άλλος ότι έκανα ιταλικά για να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω Ιατρική».

«Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο, ένας παράδεισος. Είχα μόνο μία τηλεόραση ασπρόμαυρη που είχε εικόνα αλλά όχι ήχο . Το πρώτο μου σπίτι ήταν υπόγειο, ένας παράδεισος.

Και συνέχισε:

«Όταν πέρασα στη δραματική σχολή δεν είχα λεφτά και πήγα στην Αιόλου και την Ευριπίδου και πουλούσα κάλτσες και μπρίκια σε πάγκους για να τα βγάλω πέρα».

Αλλάζοντας κλίμα μίλησε για την προσωπική του ζωή και το εάν σκοπεύει να ντυθεί κάποια στιγμή γαμπρός. Η απάντησή του ξάφνιασε τον οικοδεσπότη του.

«Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό αλλά όπως μου ήρθε, έφυγε. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου».

Όσο για τους «Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα» μπορεί να μην συνεχιστούν για δεύτερη σεζόν αλλά το καλοκαίρι θα γυρίσουν την Ελλάδα σε περιοδεία.