Πηνελόπη Αναστασοπούλου:  Η έκπληξη του συζύγου της και τα εγκωμιαστικά σχόλια της Καραβάτου την έκαναν να κλάψει
Ελλάδα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η έκπληξη του συζύγου της και τα εγκωμιαστικά σχόλια της Καραβάτου την έκαναν να κλάψει

Πηνελόπη Αναστασοπούλου:  Η έκπληξη του συζύγου της και τα εγκωμιαστικά σχόλια της Καραβάτου την έκαναν να κλάψει

Δείτε την ηθοποιό να λυγίζει onair

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στο «Τι Λες Τώρα!» και μίλησε για το #MeToo και τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο, καθώς την απουσία της στην τηλεόραση φέτος.

«Η αλήθεια είναι ότι ο τελευταίος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος και λίγο, ξέρεις, επειδή είμαι χαρούμενος και θετικός άνθρωπος, προτιμώ να παίρνω τις αποστάσεις μου. Επειδή ξέρεις είναι αρκετά ψυχοφθόρες κάποιες διαδικασίες που περάσαμε, δεν θέλω να το περνάω αυτό, έχω κουραστεί».

«Θέματα υγείας δεν είναι κακό να τα μοιράζεσαι, δίνει κουράγιο και ενημερώνεις. Κανείς ποτέ δεν ξέρεις πως τα βιώνεις αυτά τα πράγματα μόνος σου. Ο κόσμος έχει μάθει και θέλει να σε βλέπει ευχάριστο, πας στο σπίτι σου κ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ για το #MeToo και δεν έχει και νόημα. Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Κάποια στιγμή αναγκαστικά θα μιλήσουμε γιατί είναι και τα δικαστήρια. Δυστυχώς είναι εκατοντάδες οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί μου. Πολλά κορίτσια που κατέθεσαν, πρώτα ήρθαν σε εμάς και μετά πήραν την απόφαση να καταθέσουν. Συμβαίνει σε όλους τους χώρους, στο δικό μας χώρο πήρε έκταση γιατί αφορά ανθρώπους διάσημους και ο κόσμος δεν περίμενε να μάθει τέτοιες λεπτομέρειες».

Σύμφωνα με την ίδια, εκτός από το κομμάτι της σεξουαλικής παρενόχλησης, γνωρίζει περιστατικά που αφορούν bullying και κακές συμπεριφορές, ωστόσο αυτές οι υποθέσεις δεν εντάσσονται στο νομικό πλαίσιο.

«Το θέμα με τη δικαιοσύνη είναι παράδοξο γιατί δεν μπορείς να τα πεις όλα ενόρκως και να τιμωρηθούν, επειδή είπαν κάτι που σε μείωσε και σε έφερε στα όρια σου. Μιλάμε για άλλου τύπου συμπεριφορές που δεν εντάσσονται στο νομικό πλαίσιο».

Η έκπληξη του Φώτη και ο έρωτας

Το «Τι Λες Τώρα!» με… συνεργό τον Φώτη Μπενάρντο έκαναν μία έκπληξη στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Κάνατε γύρισμα με τον άντρα μου; Ούτε εγώ δεν μπορώ να τον βρω! Έχω πάθει σοκ. Σας δυσκόλεψε πολύ, ε;», είπε φανερά συγκινημένη.

«Είμαστε φίλοι, ότι και να γίνει εκεί στηρίζεται η σχέση μας. Μπορεί να έχω γίνει πιο κυνική και αυστηρή σε κάποια πράγματα, αν επικοινωνήσεις αυτό που σε έχει ενοχλήσει θα ζητήσω συγγνώμη, όταν θέλεις να υπάρξεις με έναν άνθρωπο με αγάπη, δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού», δήλωσε η ηθοποιός.

«Τον θυμάμαι να έρχεται στο πρώτο μας ραντεβού, και την θυμάμαι πάντα σε στιγμές κρίσης. Τα καλά του είναι τόσο καλά, που τα κακά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τα διαπραγματεύεσαι».

«Το συναίσθημα όταν βγαίνει είναι πάντα καλό, ακόμα και όταν εκτίθεσαι στην τηλεόραση. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε στιγμές, γιατί πρέπει να σταματήσει στην τηλεόραση να είναι όλα ξύλινα».

Η απουσία από την τηλεόραση

«Δεν ξέρω αν το θέμα των καταγγελιών έχει τρομάξει τον κόσμο και αναρωτιέμαι για ποιον λόγο δεν υπάρχω στην τηλεόραση με όλες τις ιδιότητές μου. Δεν είναι δική μου απόφαση να μην υπάρχω στην τηλεόραση φέτος. Η δουλειά μου είναι, την λατρεύω την τηλεόραση όταν γίνεται σωστά. Το Booth δεν είχε τη φροντίδα που όφειλε να είχε. Δεν είμαστε παλαβές από μόνες μας να λέμε γιατί κόπηκε η εκπομπή. Ένα χρόνο μετά ο κόσμος το βλέπει και το σχολιάζει ακόμα στo Youtube», δήλωσε.

Η «Κυρία Επιθεώρηση» και η υπερακουσία

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμμετέχει στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» και νιώθει μεγάλη τιμή γι’ αυτό.

«Η Κυρία Επιθεώρηση είναι μεγάλη αγάπη και ευχαριστώ που με τίμησαν με το να είμαι κομμάτι αυτής της ιστορικής παράστασης. Σηκώνεται ο κόσμος και κλαίει, γελάει, φωνάζει ασταμάτητα… Ζω για να έρθει η ώρα να πάμε στο θέατρο», δήλωσε και πρόσθεσε ότι αγαπημένος της συνάδελφος είναι ο Κρατερός Κατσούλης.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που έχει με την ακοή της.

«Η υπερακουσία που έπαθα από τραυματισμό στο τύμπανό μου είναι μία πάθηση που σε ενοχλούν όλοι οι ήχοι. Είναι πολύ κουραστικό και ψυχοφθόρο. Άκουγα τη φωνή μου επί εκατό μέσα στο κεφάλι μου», είπε.