Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου λείπει το The Booth. Νομίζω για πολλά χρόνια ακόμα θα με ρωτάνε γιατί κόπηκε»
Ελλάδα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου λείπει το The Booth. Νομίζω για πολλά χρόνια ακόμα θα με ρωτάνε γιατί κόπηκε»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου λείπει το The Booth. Νομίζω για πολλά χρόνια ακόμα θα με ρωτάνε γιατί κόπηκε»

Ο έρωτας με τον Φώτη Μπενάρντο, οι κόρες της και η ανθρωποφαγία των μίντια

Εντυπωσιακή παρουσία, ταλαντούχα ηθοποιός και καλλίφωνη η αποψινή καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show και μίλησε για τον γάμο της με τον Φώτη Μπενάρντο, την περιπέτειά της με τον κορονοϊό αλλά και τη σχέση της με τις κόρες της.

Πρώτα από όλα, όμως, αναφέρθηκε στην ανθρωποφαγία από την οποία βρίθουν τηλεόραση όσο και social media. «Ανθρωποφαγία δεν υπάρχει μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο Facebook. Σταμάτησα να μπαίνω στο Facebook εξαιτίας της ανθρωποφαγίας» αποκάλυψε.

Με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο είναι φουλ ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη. «Είμαστε μαζί 9 χρόνια και είμαστε πιο καλά από ποτέ. Αυτή η σχέση είναι μία πολύ ωραία ιστορία. Υπάρχει μία διάθεση από τους δυο να αποδείξουμε ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει στον χρόνο και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας, αγαπιόμαστε ουσιαστικά».

Μιλώντας για το πρόβλημα με την υπερακουσία που έπαθε είπε πως πλέον είναι καλά κι ότι όλο αυτό προκλήθηκε από μία μεμβράνη που έσπασε στο τύμπανό της ενώ έκανε πλύσεις με φυσιολογικό ορό στη μύτη.

Πέρασε δύσκολα όμως νοσώντας με κορονοϊό όπου επηρεάστηκε το τριχωτό της κεφαλής της και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της».

«Νόσησα την ημέρα που έκανα το εμβόλιο. Προφανώς το είχα από πριν. Πήρα έντονα τη δόση και το πέρασα δύσκολα προς το τέλος των 10 ημερών τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα και ήταν σαν να φοράω περούκα κι έτσι τα έκοψα» δήλωσε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τις κόρες της και τις αξίες που θέλει να τους περάσει.

«Η Λυδία μου έχει μεγάλη ενσυναίσθηση. Είναι πολύ γλυκιά και τα δύο μου παιδιά είναι το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Θέλω τα παιδιά μου να έχουν αξίες και δανείστηκα κάποια ωραία ρητά και τους τα λέω. Το τρίχρονο μου λέει “η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή” και τρελαίνομαι» είπε.

Της λείπει η τηλεόραση; «Μου λείπει η καλή η τηλεόραση μία ωραία συνθήκη στην τηλεόραση που έχει χαρά, που περνάμε ωραία, μου λείπει το Booth. Ήταν μία ωραία στιγμή της τηλεόρασης νομίζω για πολλλά χρόνια ακόμα θα με ρωτάνε γιατί κόπηκε» είπε.