Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όταν ασχολήθηκα με την πολιτική, και έφαγα “μπουνιές”, και έδωσα»
Ελλάδα

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όταν ασχολήθηκα με την πολιτική, και έφαγα “μπουνιές”, και έδωσα»

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όταν ασχολήθηκα με την πολιτική, και έφαγα “μπουνιές”, και έδωσα»

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε «μετεωρίτη» τις καταγγελίες για το θέατρο που ήρθαν στο προσκήνιο

Τον Ρένο Χαραλαμπίδη συνάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Σου Κου Family».

Μαζί συζήτησαν πολλά. Για την τηλεόραση, για τους ρόλους που ξεχωρίζει και την ενασχόλησή του με τον κινηματογράφο από τη θέση του σκηνοθέτη.

«Ήταν ένα ραντεβού που μου έκλεισε η μοίρα. Ήταν ο κατάλληλος ρόλος, η κατάλληλη στιγμή, ήμουν έμπειρος ηθοποιός. Ο κόσμος αγάπησε τον ρόλο γιατί εξέφραζε αυτό που θα θέλαμε να είμαστε αλλά δεν είμαστε» είπε για τον χαρακτήρα του Θανάση Καλημέρη που ενσάρκωσε στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

«Εγώ είμαι σκηνοθέτης του κινηματογράφου, η ηθοποιία ήταν το μονοπάτι που θα με οδηγούσε στη σκηνοθεσία του κινηματογράφου» συμπλήρωσε.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Ήταν έτοιμος, δήλωσε, για αυτό που θα ερχόταν και γνώριζε πως η απόφασή του θα προκαλούσε αντιδράσεις.

«Ήξερα πού πήγαινα. Όταν ανεβαίνεις σε ένα ρινγκ δεν πρέπει να σου φαίνεται παράξενο αν σου έρθουν μπουνιές. Όταν ασχολήθηκα με την πολιτική και έφαγα “μπουνιές” και έδωσα».

«Η δική μου εμπλοκή προς το παρόν με όλα αυτά έχει τελειώσει. Δεν είχα κάποια φιλοδοξία, πίστευα πραγματικά ότι θα βοηθούσα. Ήθελα να βοηθήσω».

«Μετεωρίτη» που χτύπησε το θέατρο χαρακτήρισε αμέσως μετά τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών που ήρθαν στο προσκήνιο.

«Μας χτύπησε όλο αυτό, τον χώρο μας, το σύμπαν μας. Ήταν για εμάς ένας μετεωρίτης που μας βρήκε. Ήρθε η φύση και η θεία δίκη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ιστορίες περιπετειών είχαμε ακούσει, ιστορίες εγκλημάτων δεν είχαμε ακούσει» δήλωσε.

https://streamable.com/jc3v7c