Σοφία Παυλίδου: «Με το πέρασμα των χρόνων ακόμη και το “είσαι πολύ όμορφη” ρατσιστικό μού φαίνεται»
Ελλάδα

Σοφία Παυλίδου: «Με το πέρασμα των χρόνων ακόμη και το “είσαι πολύ όμορφη” ρατσιστικό μού φαίνεται»

Σοφία Παυλίδου: «Με το πέρασμα των χρόνων ακόμη και το “είσαι πολύ όμορφη” ρατσιστικό μού φαίνεται»

Η ηθοποιός μίλησε για τους γιους της, τον χωρισμό της από το Χρήστο Φερεντίνο και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου

Στο περιοδικό ΟΚ! Και τον Πάνο Τσουκάρα μίλησε η Σοφία Παυλίδου, που φέτος μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα είναι ένα από τα λαμπερά ζευγάρια που μας κρατούν συντροφιά κάθε Σάββατο στο J2US .

Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στο σόου, το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο.

Σοφία, στο J2US ντύθηκες νύφη. Στη ζωή σου θα το έκανες ξανά; Σοφία: Δεν είμαι από τις γυναίκες που από μικρές ονειρεύονταν να ντυθούν νυφούλες και να παντρευτούν. Ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος) ήταν εκείνος που με ενέπνευσε να κάνω αυτό το βήμα στη ζωή μου. Μάλιστα, ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος, που συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο πάρτι. Για να καταλάβεις πόσο δεν ήταν ο κλασικός γάμος, δεν είχα βάλει καν νυφικό. Είχα φορέσει ένα φόρεμα που εγώ το ονόμασα νυφικό. (Γελάει.) Στη ζωή ποτέ δεν λέω «ποτέ». Μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος και να μου προκαλέσει την ίδια επιθυμία. Πολλές γυναίκες, ακόμη και σήμερα δυστυχώς, παντρεύονται γιατί έτσι τους έχουν μάθει οι οικογένειές τους και δεν είναι καθόλου συνειδητοποιημένες.

Οι δίδυμοι γιοι σου, ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης, φαντάζομαι ότι ήρθαν συνειδητά στη ζωή σας.

Ήθελα πολύ να κάνω παιδιά. Αγαπώ τα αγόρια και ήθελα να κάνω αγόρια. Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Τα δίδυμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στην αρχή δεν προλάβαινα να κοιμηθώ, να φάω και θυμάμαι να τρέχουμε, και εγώ και ο μπαμπάς τους πάντα, μέχρι να έρθει αυτή η μαγική στιγμή που να είναι λίγο πιο ανεξάρτητα. Τα παιδιά όμως φέρνουν τόση ευτυχία που δεν σκέφτεσαι την κούραση που έχεις περάσει. Όταν γέννησα, έμεινα στο σπίτι μαζί τους για δύο χρόνια. Μετά είχα τηλεόραση, θέατρο και δύο παιδιά, που και πάλι δυσκολεύεσαι πολύ να τα φέρεις βόλτα όλα. Τα παιδιά όμως σου δίνουν μόνο αγάπη.

Με τον Χρήστο Φερεντίνο, αν και χωρισμένοι, η σχέση σας μοιάζει ιδανική. Πώς το έχετε καταφέρει;

Μετά τα παιδιά μου, ο Χρήστος είναι ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά θετικά στοιχεία και με τα παιδιά συνδεθήκαμε για μια ζωή. Ήμασταν μαζί είκοσι χρόνια. Όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Εμείς, ας πούμε, όταν χωρίσαμε, δεν ήμασταν από την πρώτη στιγμή τόσο καλά, αυτό έρχεται και με τον καιρό. Καλλιεργείς τη σχέση με τον άλλο άνθρωπο και προσπαθείς να θυμάσαι όλα αυτά που σε ένωσαν και όχι αυτά που σας χώρισαν. Για μένα αυτό είναι πολύ λυτρωτικό.

Πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά σας τον χωρισμό σας;

Τότε ήταν στην εφηβεία. Χρειάστηκε να πάμε και σε έναν ψυχολόγο για να μας βοηθήσει. Σίγουρα στην αρχή πληγώθηκαν αλλά καταλάβαιναν πως αν και χωρίσαμε μεταξύ μας, ήμασταν και είμαστε αγαπημένοι.

Τέλος, η Σοφία Παυλίδου εξέφρασε πως είναι κάθετη αντίθετη με όσους σχολιάζουν την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου, θετικά ή αρνητικά.

Εγώ θα ήθελα να πω πως με το πέρασμα των χρόνων ακόμη και το «είσαι πολύ όμορφη» ρατσιστικό μού φαίνεται. Ποτέ δεν κατάλαβα για- τί επίσης λέμε όλοι τόσο θετικά σε κάποιον ότι έχει αδυνατίσει. Για εμένα το σημαντικότερο είναι να μην ασχολείσαι με τον άλλο. Ας πούμε, ο ένας μου γιος έχει γαλάζια μάτια, ο άλλος όχι, οπότε ο ένας δεχόταν πάντα πολύ θε- τικά σχόλια και δεν μου άρεσε ο διαχωρισμός. Δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε τίποτα για τον άλλο. Είναι και ένας προσωπικός αγώνας που δίνω και εγώ κάθε μέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα