Σπύρος Νικολαΐδης: «Περνούσα βαριά κατάθλιψη, πήγαινα σε θεραπείες. Τα παράτησα όλα κι έφυγα»
Ελλάδα

Σπύρος Νικολαΐδης: «Περνούσα βαριά κατάθλιψη, πήγαινα σε θεραπείες. Τα παράτησα όλα κι έφυγα»

Σπύρος Νικολαΐδης: «Περνούσα βαριά κατάθλιψη, πήγαινα σε θεραπείες. Τα παράτησα όλα κι έφυγα»

Όσα εξομολογήθηκε στο The 2night Show

Τον τηλεοπτικό «Δημήτρη» από τη «Γη της ελιάς» υποδέχτηκε στο The 2night Show της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης γεύεται αυτή την περίοδο την επιτυχία της δημοφιλούς σειράς του Mega με έναν ρόλο που όπως εξομολογείται τον ενθουσίασε από την αρχή.

«Μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος, είναι αυτό που κυνηγούσα στην Αμερική, είναι πολύ ερωτικός, εγκληματικό μυαλό, ανήθικος».

Ο ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά του στο modeling, τον πρωταθλητισμό στο kick boxing, και πώς πέρασε στα χωράφια της υποκριτικής.

«Έφυγα για σπουδές στις Σέρρες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στα 15 μου άρχισα το μόντελινγκ, πληρωνόμουν,έκανα παράλληλα κι άλλες δουλειές, σερβιτόρος, μπάρμαν, υποδοχή. Παράλληλα, με τις σπουδές μου άρχισα τη διαφημιστική μου εταιρεία.

Kick Boxing άρχισα πιο ενεργά στα 16 μου, έχω δύο πανευρωπαϊκούς τίτλους και 6 φορές πρώτος στην Ελλάδα. Έχω πάρει μέρος και σε καλλιστεία».

Κάποια στιγμή όμως μέσα σε όλα αυτά ένιωσε να πιέζεται σε μεγάλο βαθμό και έπεσε σε κατάθλιψη.

«Περνούσα μία βαριά κατάθλιψη, πήγαινα σε θεραπείες, είχα παρατήσει τη ζωή μου, ζούσα μία ζωή που δεν ήθελα. Είχα μπει στις επιχειρήσεις, δούλευα για να τα συντηρώ όλα αυτά ενώ το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός κι έτσι έφυγα για την Αμερική. Είπα να πάω για ένα μήνα κι έμεινα 2 χρόνια».

«Στο Λος Άντζελες έκλεισα μία πολύ καλή δουλειά στο Netflix αλλά αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού» εξομολογήθηκε.

Σε πρόταση για το The Bachelor η απάντησή του ήταν αρνητική. Γιατί;

«Αγαπάω πολύ το γυναικείο φύλο και θεωρώ ότι δεν θα μου ταίριαζε γι΄αυτό τον λόγο. Δεν θα ήθελα να βάλω 20 γυναίκες μπροστά μου και να τις συγκρίνω».